Bam Margera tänavu 1. veebruaril Tallinnas.Foto: Robin Roots
Inimesed
19. august 2019, 13:16

Võõrutusravilt lahkunud Bam Margera arreteeriti

Teletohter dr Phili abil võõrutusravile läinud Bam Margera ei pidanud seal kaua vastu - eelmisel nädalal tabati ta Los Angelese hotellist ja võeti vahi alla.

"Jackassi" möllumees oli nüüdseks kustutatud Instagrami postitustes dr Phililt abi anunud. Nii bipolaarse häire kui ka viinakuradi küüsis heitlev Bam kuulutas, et ei salli oma naist Nicole Boydi, ning palus, et telepsühholoog aitaks neil abielukriisi lahendada. Kuulsal paaril on poolteiseaastane poeg. Teises klipis teatas Bam dr Philile, et ta on käinud 28 arsti jutul ning neli korda võõrutusravil.

Telearst tegi Margeraga usaldusliku intervjuu, mis peaks peatselt tele-eetrisse jõudma, ning aitas tal seejärel uuesti ravi alustada. TMZ.comi andmeil pidanuks Bam kliinikus olema vähemalt kaks kuud, kuid ei pidanud seal nädalatki vastu. Õige pea tabati endine kutseline rulasportlane Los Angelese hotellist, kus ta juhtkonna sõnul viibis ebaseaduslikult. Staar arreteeriti. Bami veider käitumine olevat aimu andnud, et ta on bipolaarsuse raviks välja kirjutatud medikamendid võtmata jätnud.

Nüüdseks on Margera võõrutusravile naasnud. "Ma loodan, et ta saab ravi jätkata," ütles dr Phil TMZ.comile. "Ma ütlen alati: ära EALES haigusele alistu. See on köievedu ja sa ei tohi oma köieotsa mitte mingil tingimusel käest lasta."