Cristiano Ronaldo koos oma pojaga.Foto: LLUIS GENE
Jalgpall
20. august 2019, 14:58

Cristiano Ronaldo šokeeris koos parima sõbraga oma poega (1)

Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo külastas hiljuti Lissaboni ja näitas oma pojale, millistes tingimustes ta noorena elas.

Praegu Torino Juventuses klubileiba teeniv kesktormaja sündis Madeira saarel, kuid kolis 12aastasena Portugali pealinna, et oma jalgpallurikarjäärile tuul sisse puhuda. Ta liitus Lissaboni Sportingu noortesüsteemiga.

Ronaldo ja tema üheksa-aastase poja Cristiano Ronaldo juunioriga koos väisas praeguse jalgpallituusa vanu radu ka Ronaldo parim sõber Miguel Paixao. "Olin väga elevil, et ta näeks, kus ma üles kasvasin," viitas vutitäht oma pojale.

Väravakütt tunnistas, et tema võsuke oli tohutult üllatunud, kui nägi, kus tema isa kunagi elas. "Läksin Paixao ja oma pojaga tuppa, kus ma kunagi olin. Poeg pöördus minu poole ja küsis, kas ma tõesti elasin seal. Ta ei suutnud seda uskuda.

Lapsed arvavad, et maailmas tulevad asjad lihtsalt kätte. Majad, autod, riided... Üritan oma pojale selgeks teha, et edu ei tule vaid andega. Kui ennast millelegi pühenduda ja palju vaeva näha, siis arvan, et võid saavutada ükskõik, mida soovid."