Saatuslik õhtu aastal 2009: Cristiano Ronaldo ja Kathryn Mayorga sattusid ka samale fotole.Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK/Scanpix
Jalgpall
20. august 2019, 21:49

Uued dokumendid: kas Cristiano Ronaldo on ikkagi vägistaja? (5)

Jalgpallitäht Cristiano Ronaldo pääseb suure tõenäosusega vägistamissüüdistustest, sest sel suvel teatas Las Vegase prokurör, et neil pole väidetava kuritöö kohta piisavalt tõendeid. Siiski tekkis uute dokumentide abil väike võimalus, et saaga pole veel lõplikult läbi.

Kõik sai alguse 2009. aastal, kui Ronaldo kohtus ühes Las Vegase klubis Kathryn Mayorgaga. Ligi kümme aastat hiljem avaldas Der Spiegel aga ülevaate, mis tol õhtul tegelikult võis toimuda. Väidetavalt kutsus Ronaldo naise oma korterisse. Seejärel juhatas ta Mayorga juba vannituppa ning palus naisel oma peenist katsuda. Hiljem vägistas Ronaldo naist anaalselt, kirjutas Der Spiegel.

Pärast vahejuhtumit sõlmisid Ronaldo ja Mayorga kokkuleppe, et naine ei tohi toimunust kellelegi rääkida. Jalgpallur maksis talle vaikimisvande eest 375 000 dollarit. Aastad möödusid, kuid Mayorga ei saanud rahu – 2017. aastal esitas ta süüdistuse Nevada kohtusse. Kogu lugu tuli üle maailma avalikuks, kuid Ronaldo ei võta ühtegi süüdistust omaks.

Kui seni on kõik piirdunud peamiselt Mayorga väidetel ja seetõttu polnud ka kohtul tõendeid, siis nüüd on New York Daily Newsi käsutuses uued dokumendid, mis tõestavad, et Ronaldo maksis naisele 375 000 dollarit. Kas nende tõendite pealt jätkub ka kohtu uurimine, näitab aeg.