The International 2019 võitja läheb koju just selle trofeega.Foto: AFP/Scanpix
Esport
21. august 2019, 15:27

THE INTERNATIONAL | Halb üllatus! Puppey alustas turniiri valusa kaotusega

Iga-aastane „Dota 2“ suurvõistlus The International on hoo lõpuks ometi sisse saanud ning ka Eesti oma mees Clement „Puppey“ Ivanov on saanud esimesed lahingud maha pidada. Kahjuks ei saatnud teda säärane edu, nagu lootsime...

Tartlase poolt juhitav Team Secret astus finaali esimeses ringis vastamisi vana rivaaliga, kelleks Ameerika meeskond Evil Geniuses (EG). Matš, mida on paljude poolt nimetatud kaootiliseks, algas EG kindla võiduga. 

Team Secret ei andnud alla ning kuigi teise mängu keskel oldi situatsioonis, kus EG omas 11 000 võrra enam kulda, suudeti suurepärase (ja kohati hullumeelsena tunduva) mänguga mülkast välja rabeleda ja seis viigistada.

Kolmanda mängu jooksul suutis kaalukauss mõlemale poole kalduda, ent peale seda, kui EG suutis esimesena 3. astme torni kukutada, pöörasid nad mängu kiirelt enda kasuks ja noppisid ka võidu. Evil Geniuses alistas Team Secreti seisuga 2-1 ning garanteeris endale koha kuue parima hulgas.

Puppey ja Team Secret langesid finaalitabelis alumisse, n-ö kaotajate ringi. Seal lähevad nad vastamisi Aasia tiimiga Mineski, kes lülitas turniirilt välja Puppey kunagise meeskonna Na'Vi. Team Secret ja Mineski astuvad võistlustulle homme, meie aja järgi kell 8.00 hommikul.

The International 2019 auhinnafond on üle 33 miljoni dollari.