Iker Casillas.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
21. august 2019, 22:40

Kas tõesti?! Maikuus infarkti saanud jalgpallilegend kavatseb väljakule naasta (2)

Väravavaht Iker Casillas avaldas soovi karjääri jätkata, kuid peab enne läbima meditsiinilised uuringud.

Kui 38aastane Hispaania koondislane mai alguses toimunud FC Porto treeningul infarkti sai, leidsid paljud, et õige oleks kuulutada lõppenud hooaeg viimaseks. Legendaarne puurilukk ei ole aga valmis putsasid varna riputama ning andis ennast uue hooaja eel viimasel hetkel meeskonda üles. Nüüd seisavadki tema ja karjääri jätkumise vahel südameuuringud, mis tehakse detsembris. Peaks Casillas need edukalt läbima, saab tema jalgpalluritee jätkuda.
Porto peatreener Sergio Conceicao loodab, et väravavaht naaseb meeskonna juurde. “Iker on meister ning tšempionid ei anna kunagi alla. Tõsiasi, et ta end viimasel minutil meeskonda üles andis, on märk suurest tahtest. Temas on endiselt jalgpalluri ainest,” rääkis ta Hispaania ajalehele Diario AS. 

Casillas on jalgpallurina võitnud sisuliselt kõik, mis võita annab. Hispaania koondisega on ta tulnud maailmameistriks ja kahekordseks Euroopa meistriks. Madridi Realiga on ta kolm korda pea kohale tõstnud Meistrite Liiga karika, lisaks viis Hispaania meistritiitlit. Porto särgis on ta auhinnakappi lisanud ka ühe Portugali kuldmedali.