U18 koondise peatreener Indrek Visnapuu (paremalt neljas). Foto: FIBA
Korvpall
22. august 2019, 17:29

Tsirkus Eesti noortekoondises: peatreener Visnapuul tekkis mängijatega konflikt (7)

Eesti U18 noormeeste korvpallikoondise üks liidreid Kerr Kriisa ütles Betsafe’i taskuhäälingus, et suvisel EM-turniiril nappis treeneritepingil professionaalsust. Probleeme kinnitasid ka mõned teised koondise liikmed, kommentaari andis Kaspar Kitsing.

"Tunnen, et kõik ei läinud päris asja ette. Sain teatud persoonidega kehva kogemuse. Ma ei hakka siin rääkima, aga arvan, et kui see inimene vaatab, siis ta saab ka ise aru, millest räägin," ütles Kriisa, kes kinnitas, et ta läks peatreener Indrek Visnapuuga tülli. 

"Ma poleks mitte mingil juhul koondisse läinud. Koondises mängimine on muidugi auasi ja selle taha ei jää kunagi midagi. Aga kui selline tsirkus käib, siis on tõesti natuke keeruline," lisas mängujuht, kes detailidesse ei laskunud. 

"Mulle ei meeldi, et asi nii suureks läks, sest laias laastus see turniiri ei mõjutanud. Esimese mängu võitsime ju 30 punktiga. Selge, et tekkisid teatud pinged ja konfliktid, sest see viis meid nüüd selle olukorrani. Ka mul on kogu koondisesuvest oma arvamus, aga eks Kerril oli kõige rohkem põhjust sellest rääkida," sõnas Kitsing Õhtulehele. 

Õhtulehele teadaolevalt said mured alguse juba Rumeenias toimuva turniiri eel. Nimelt olevat Visnapuu teel sinna veidi alkoholiga liialdanud. 

Eesti lõpetas B-divisjoni EM-turniiri viienda kohaga, kaheksast mängust kaotati kaks. 

Visnapuu endapoolset kommentaari saab lugeda siit!