Foto: The International (kuvatõmmis)
Esport
23. august 2019, 10:54

THE INTERNATIONAL | Puppey peale võitu: „Peruu tiimi vastu mängimine oli hirmutav!“

Töönädala viimane päev algas Team Secreti jaoks samamoodi, nagu eelminegi. Nende seljad olid vastu seina, ainsaks päästeteeks südikas võitlus. Kaotajate ringi järgmises voorus mindi vastamisi Lõuna-Ameerika meeskonnaga Infamous.

Esimene matš algas küll Infamouse jaoks edukalt, ent ühel hetkel haaras Puppey oma tiimiga initsiatiivi ning kadus piltlikult öeldes Infamouselt silmist. Liidripositsioon haarati nii kulla kui elimineerimiste vallas ja seda üsnagi ülekaalukalt. Samas oldi metoodilised ning kannatlikud, mistõttu venis esimene mäng pea tunni pikkuseks.

Team Secret säilitas külma närvi ja matš lõppes nii, nagu ennustas võidu tõenäosusprotsent (ühel hetkel oli see lausa 92% Team Secreti kasuks). 


Teine matš algas tuliselt. Mäng jõudis kesta vaid 30 sekundit, peale mida hakkasid meeskonnad omavahel sarvi ristama. Esimese skalbi võttis Infamous. Üsna peagi loksus tempo aga täpselt samasse rööpasse, mille taktis möödus ka esimene mäng. Team Secret libises aeglaselt, ent kindlalt Infamouse vaateväljast, jättes peruulased enda tahavaatepeeglisse.

Team Secret alustas enda viimast rünnakut 33. minutil ning kiirelt sõideti vastastest teerullina üle. Infamouse meeskonda jäi esindama vaid üks tegelane ning peagi saabus ekraanile tähepaar „gg“, mis tähistas nende alistumist. Team Secret noppis järjekordse võidu, sel korral 2-0 eduseisuga. Lisaks kinnitati koht turniiri kuue parima tiimi hulgas.


Infamouse edu ei saa siiski eitada. Tegemist oli Lõuna-Ameerika regiooni esindaja parima asetusega The Internationali turniiril läbi aegade. Matšijärgses intervjuus nentis Puppey, et Peruu tiimi vastu mängimine oli hirmutav, sest Team Secret ei jõudnud enne võistlust oma vastastega piisavalt tutvuda. Samas kiitis ta Infamouse lõbusat mängustiili, mida iseloomustavad näiteks üllatavad tegelastevalikud.

Team Secreti järgmine mäng leiab aset 24. augusti varahommikul kell 5.00, nende vastaseks võitjate ringist alumisele pügalale pudenenud Vici Gaming.