Foto: Ardo Kaljuvee
Sisuturundus
23. august 2019, 12:53

GALERII | Glamuurihommikul tutvustati Eucerini seerumit, mis teeb välimuse värskemaks kõigest seitsme päevaga!

Suviselt päikselisel neljapäeval kogunes seltskond ilusõpru Haven Kakumäel asuvasse restorani Puri, kus toimus C-vitamiinist pakatav Eucerini iluhommik!

Restoran Puri uksel tervitas Eucerini fotosein, kus fotograaf Ardo Kaljuvee klõpsis külalistest meeleolukaid pilte – poseerida sai kutsuvate suurte apelsinidega (mis pakatavad samuti C-vitamiinist!), Eucerini potsikutega või millega vaid iganes sooviti. Edasi astudes tervitasid krapsakad noored neiud nii alkoholivabade shottide kui Mimosa kokteilidega. Ka letid olid täitunud kõiksuguse hea ja paremaga – alates puuviljadest kuni maitsekate suupisteteni välja. Vastuvõtt oli sajaprotsendiliselt kuninglik.

Foto: Ardo Kaljuvee

Just Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster oli see, mis tõi umbes kolmkümmend kaunist naist sel hommikul restorani Puri. Teiste hulgas olid kohal ilueksperdid Reet Härmat ja Stella K. Wadowsky, näitleja Marilyn Jurman, stilist Karolin Kuusik, Eesti Parim Pagar Sandra Daškova ning LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg.

Foto: Ardo Kaljuvee

Sündmuse avas Eucerini koolitaja Helina Diana Helmdorf, kes vestis põnevalt ning hoogsalt teemadel, milles iga naine võiks olla asjatundja. Muuhulgas selgitas ta, et uus kahekambriline Hyaluron-Filler sisaldab 10% ulatuses nahale olulist puhast C-vitamiini, mis on pakendis pulbri kujul ning mis tõhusa tulemuse saavutamiseks aktiveeritakse alles enne toote kasutamist. Lisaks peitub vananemisvastase seerumi toime hüaluroonhappes, mis on oluline niiskustasakaalu säilitaja - selle molekulid seovad rakkude vahel vett, andes nahale toestuse, parandades naha elastsust ja noorendades nahka. Kiiresti imenduv seerum tugevdab ja silub nahka, täites samal ajal ka kortse. 

Foto: Ardo Kaljuvee

Mõned seltskonnast olid juba saanud võimaluse Eucerini Hyaluron-Filler Vitamin C Boosterit katsetada ning nõustusid meeleldi oma kogemusest pajatama.

Näitleja Marilyn Jurman tunnistas, et on ebaregulaarne kreemide kasutaja. Eucerini Hyaluron-Filler Vitamin C Boosteri avastas ta enda jaoks suve algul – ning nüüdseks on see kujunenud tema suureks lemmikuks. „Pea ees hüppasin vette ja hakkasin igal hommikul kreemi peale panema, ilma otseste ootuste ja lootusteta. Mõne aja pärast märkasin, et tõepoolest, on see puhkamisest või igapäevasest joogast, aga inimesed on öelnud, et olen muutunud säravamaks ja näen kuidagi noorem välja. Minu näonahk on läinud ühtlasemaks ning on siledam,“ jutustas ta. Näitlejatar lisas, et kui tavaliselt paneb ta välja minnes prillid ette (et poleks täpselt näha, mis silmade all toimub), siis täna mitte. „Tunnen küll, et kreem on mõjunud!“ teatas ta.

Foto: Ardo Kaljuvee

Iluekspert Reet Härmat tõdes, et kui mõnes tootes on sees C-vitamiin ning seda nimetatakse boosteriks, proovib ta seda kohe. „Eucerini Hyaluron-Filler Vitamin C Booster on super imendumine ja tekstuur ning nahk muutus tõesti kaunimaks,“ rääkis ta. Boonuseks on seegi, et pakend on väike, niisiis ei saa see olla liialt säilitusaineid täis. „Julgen Eucerini uut seerumit väga soovitada ning seda võiks kasutada just kuurina. Peale suve, kui nahk on tuulest ja päikesest väsinud, on C-vitamiini seerumil noorendav ja jume kirgastav mõju. Võrdleksin seerumi kasutamist isegi väga tõhusa mesoteraapia kuuriga, sest efekt oli tõesti nii hea,“ lisas ta.

Foto: Ardo Kaljuvee

Teine iluekspert, Stella K. Wadowsky nentis, et temagi on läbi aastate C-vitamiiniga toodetega flirtinud ning paljud neist on ka tema öökapile jõudnud. „Me võime endale kasvõi iga päev osta uue käekoti, aga näonahk on ju meil ainult üks. Hoolitsegem selle eest,“ toonitas ta.

Foto: Ardo Kaljuvee

Hiljem õpetas joogaõpetaja ja kirjanik Merit Raju, kuidas teha näojoogat ning selgitas mil moel see koos tõhusa nahahooldusega oma ilu heaks maksimaalselt tööle panna. „Kõige tõhusam viis stressihormoonide vältimiseks on järgmine: hinga neli sekundit rahulikult sisse ja siis neli sekundit välja ning tee harjutust korduvalt. Püüa samas hingata läbi kõhu – seda saad kontrollida, hoides üht kätt rinnal ja teist kõhul ning jälgides, et rind hingates ei liigu, kuid kõht liigub,“ juhendas Raju. Tema soovitustega saab lähemalt tutvuda SIIN!

Foto: Ardo Kaljuvee

Üritusel osalejaid said võimaluse spetsiaalse aparaadi abil kiirelt testida enda näonaha seisukorda. Professionaalse mikroskoobi abil võis mõõta naha niiskust, elastsust, rasuproduktsiooni, hüperpigmentatsiooni, poore, aknet ning naha tundlikkust. Vastavalt näonaha diagnostika tulemustele on lihtsam valida õigeid nahahooldustooteid.

Foto: Ardo Kaljuvee

Kõik meeleolukal üritusel osalenud naised said kaasa kinkekoti, milles olid Eucerini Hyaluron-Filler Vitamin C Booster, SPF päevakreem ning üks suur C-vitamiinist pungil apelsin!

Foto: Ardo Kaljuvee

Mida kujutab endast Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster ?

Eucerin on olnud meditsiiniteaduse ja innovatsiooni pioneer üle 100 aasta. Tehes koostööd dermatoloogidega ja tuginedes uusimatele tehnoloogilistele edusammudele, pakub Eucerin usaldusväärseid ja väga tõhusaid tooteuuendusi, milles on järgitud kõrgeimaid dermatoloogianorme. Kuna toimeainete valimisse ja kliiniliste tõendite olemasolusse suhtutakse väga tõsiselt, on need tooted tuntud eelkõige esmaklassilise kvaliteedi, tõhususe ning suurepärase talutavuse poolest. Just seetõttu on Eucerin üks usaldusväärsemaid nahahooldusbrände, mida soovitavad dermatoloogid ja farmatseudid üle maailma.

Hiljuti on Eucerin tulnud turule värske C-vitamiiniga aktiveeritud booster-seerumiga, mille kasutamisel muutub naha välimus kõigest seitsme päevaga värskemaks ja säravamaks. Selle võimuses on tugevdada nahka ja täita kortse.

Kiiresti imenduv ja ülikerge tekstuuriga seerum ei jäta nahka rasvaseks. Karbis on 3 ampulli, igaühes 8 ml. Ühest pakendist jagub igapäevasel kasutamisel umbes 7-10 päevaks. Toodet leiab apteekidest!

Foto: Ardo Kaljuvee