Andrew Luck astus ka eile meedia ette, kuid annab täna pikema pressikonverentsi.Foto: AP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
25. august 2019, 08:29

ŠOKK! Margus Hundi meeskonda tabas enne hooaja algust ülisuur tagasilöök

Indianapolis Coltsi pikaaegne mängujuht Andrew Luck teatas, et lõpetab karjääri. Ameerika jalgpalli profiliiga NFL algab Coltsi jaoks juba 8. septembril. Sama tiimi kaitseliinis mängib ka eestlane Margus Hunt.

Lucki karjääri lõppu peetakse NFLis kahe hooaja vahele jääva perioodi suurimaks šokiks. Kuigi 29aastane ameeriklane on palju pidanud vigastustega võitlema, tuli tema teade üllatusena. Täna annab Coltsi senine võtmemängija pikema pressikonverentsi.

Uudis tuli avalikuks juba eile, mil Colts pidas kolmanda hooajaeelse kontrollmatši, mis kaotati Chicago Bearsile. Luck küll ei osalenud, kuid staadionile saabunud rahvas vilistas ta välja, sest kuulujutud olid juba levima hakanud.

Fännid olid võtmemängija otsuses pettunud. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pärast matši andis Luck ka põgusa kommentaari: „Tundsin, et olen lõksus. Ainus viis siit välja tulla on jalgpalliga lõpparve teha. Mängurõõm on kadunud,“ teatas ta.

Luck liitus Coltsiga juba 2012. aastal. Täie tervise juures on ta alati olnud Indianapolise tiimi põhimängujuht. Neli korda on ta meeskonna vedanud ka play-off'i. Suure tõenäosusega hakkab algaval hooajal Coltsi mängu juhtima 26aastane Jacoby Brissett.