Andrea Adamo koos Andreas Mikkelseniga.Foto: MARTIN BERNETTI
WRC
27. august 2019, 11:22

NALJAMEES! Hyundai pealik kohtumisest Markko Märtiniga: me pakume rallipargis kõige paremat kohvi

Eelmisel nädalavahetusel sõidetud Saksamaa MM-etapi ajal kohtusid rallipargis Hyundai tiimipealik Andrea Adamo, mänedžer Alain Penasse ja Ott Tänakut järgmise lepingu läbirääkimistel aitav Markko Märtin. 

Eestlase leping praeguse tööandja Toyotaga saab tänavusega läbi, kuid mõistagi pole Tänaku jätkamine Jaapani autotootja juures välistatud. Temast on huvitatud ka Hyundai ja M-Sport.

Väljaanne Autosport uuris, mida Adamo, Penasse ja Märtin arutasid. "Keegi pole sellest aru saanud, et meie pakume rallipargis kõige paremat kohvi. Tänu sellele tulevad kõik meiega kohtuma.

Kõik kasutavad meie kohvimasinat kurjasti ära. Järgmiseks aastaks oleme kohvieelarve kahekordistanud, sest inimesed ootavad järjekorras. Mõistsin, et Markko ei tahtnud kohtuda minu ega Alainiga, vaid tuli meie juurde kohvimasina pärast," viskas itaallane nalja.

Pole kahtlustki, et trio arutas Tänaku võimalikku siirdumist Hyundaisse. Adamo kordas Autospordile varem öeldut: "Kui mul on palju raha, tahan palgata kõik sõitjad. Mulle meeldivad kõik."

Järgmine MM-etapp sõidetakse 12. – 15. septembrini Türgis, hooaja lõpuni on veel neli etappi. Tänak on MM-sarja üldliider, edestades Thierry Neuville'i ja Sebastien Ogier'd vastavalt 33 ja 40 punktiga.