Jaan Martinson.Foto: ARNO SAAR
Spordivaria
27. august 2019, 17:03

Tuntud ajakirjanik ägestus ERRi peale: nüüd ongi kõik muutunud – s**emaks on kõik muutunud! (10)

Populaarses spordisaates „Mehed ei nuta“ võtsid ajakirjanikud kriitiliselt ette Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse.

Peep Pahv, Jaan Martinson ja Tarmo Paju ei suutnud mõista, miks ERR on hakanud piiritagustele võistlustele tunduvalt vähem oma reportereid saatma. Hiljutise näitena toodi välja Budapestis toimuv naiste võrkpalli EM-finaalturniir, kuhu ajaloos esimest korda kvalifitseerus ka meie naiskond.

„Peep, kas mäletad, kui tulid ERRi uued juhid, siis räägiti, et kõik hakkab muutuma,“ meenutas Martinson. „Nüüd ongi kõik muutunud – s**emaks on kõik muutunud! Mul on tunne, et juhid lasevad asjal rahulikult olla ja võtavad rahulikult pappi vastu. Neil on täiesti savi, kas seda sporti üldse on seal või ei ole.“

Pahv jõudis omalt poolt veidi varem lisada: „ERRi sporditoimetuse juhi vastus, et nad ei pea oma otsustest aru andma... Peate küll! Minu, Jaani ja Tarmo raha eest te seal ju töötate. Meie, kui eraettevõtte töötajad, ei pea selgitama, kas Delfi või Eesti Päevaleht läheb kuhugi või mitte. See on meie omanike asi. Aga teie omanik on kogu Eesti riik!“

ERRi spordiüksuse juhi Rivo Saarna ja ajakirjaniku Märt Roosna kirjavahetusega saab pikemalt tutvuda siin. „Lähetuskorraldustest aruandmist teise meediamaja ajakirjanikule pean tarbetuks ja ei kavatse käesolevaga seda pretsedenti ka luua. Või mis oleks laiem mõte tegevusel, kui ERR ja EPL hakkaksid vastastikku toimetuste ajakirjanike lähetuskuupäevi ja põhjuseid välja nõudma?! Teeme oma tööd ja keskendume tulemusele, mis lugejani/vaatajani jõuab,“ kirjutas Saarna.

Saadet „Mehed ei nuta“ saab kuulata Delfist, klikkides siia