Paige VanZantFoto: Instagram/paigevanzant
Võitlussport
27. august 2019, 19:45

AUS VÕI MITTE? Maailma seksikaim vabavõitleja teenib Instagramis rohkem, kui puuris tervisega riskides (3)

25aastane Paige VanZant on tõusnud üheks edukamaks naisvabavõitlejaks. Viimati sai ta tänavu jaanuaris UFC sarjas jagu Rachael Ostovichist. Kokku on ta vabavõitlejana pidanud 12 profimatš ja võitnud neist kaheksa.

VanZant on tuntud ka otsekohesuse poolest. Viimati võttis ta ette UFC bossid ja süüdistas neid naiste ja meeste ebavõrdses kohtlemises. Ta tõi välja, et ta teenib rohkem raha Instagrami kontole fotode postitamisega, kui puuris oma tervisega riskides.

Viimased lepinguläbirääkimised UFCga lõppesid kokkuleppeta, sest VanZanti arvates ei pakuta naistele väärilist tasu. „Ma teenin kõvasti rohkem raha lihtsalt kodus istudes ja Instagrami fotosid postitades,“ vahendab The Sun tema sõnu.

„Kui hakkasime viimati lepingu tingimusi arutama, siis öeldi, et nad ei saa mulle maksta rohkem kui pragusele naiste tšempionile. Küsisin vastu, miks nad mind üldse ainult naistega võrdlevad? Kõik peaks ju võrdselt palka saama. Kui aus olla, siis tahan väga märkimisväärset palgatõusu.“

VanZanti kriitika on UFC jaoks valus, sest ta on väga populaarne sportlane, keda Instagramis jälgib 2,2 miljonit inimest. Võrdluseks, UFC sarjal endal on 15 miljonit jälgijat.

 
 
 
View this post on Instagram

Sunday coffee.

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on

 
 
 
View this post on Instagram

🌴🌞 New vlog. Link in bio.

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on

 
 
 
View this post on Instagram

PVZ. Coming to a #UFC card near you soon 🖤🥰 Who do you want to see me fight and where?? LMK!

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on