Foto: Shutterstock
Sisuturundus
29. august 2019, 17:17

Meravita sügispakett toob terve, energilise ja haigustevaba talve

Sügis ja talv on Eestis tuntud kui napi päikese, aina jahenevate niiskete ilmade ning paraku ka haiguste aeg. Just praegu on õige aeg alustada valmistumist nohu-köhavabaks külmaperioodiks, hakates kasutama just meie kliimas elavate inimeste jaoks kokku pandud Meravita vitamiinide sügispaketti.

Kodumaine vitamiinide, mineraalainete ja toidulisandite arendaja ja tootja AS Medical Pharmacy Group ehk Meravita hooajapakett „Sügis” on ainuõige valik neile, kes soovivad tugevdada organismi loomulikku kaitsevõimet, valmistada end ette talvehooajaks ning tunda end ka igapäevase päikesevalguseta lumisel talveperioodil rõõmsa ja energilisena.

„Spetsiaalselt Eesti inimestele loodud sügispakett sisaldab probiootikume, magneesiumit, D3-vitamiini ja immuunsüsteemi tugevdavat kurkumit piperiiniga,” tutvustab ASi Medical Pharmacy Group turundusspetsialist Leiki Joakit. Ta lisab, et vitamiinid ei ole küll imerohuks, mis igast haigusest ravivad, kuid kindlasti aitavad need minimeerida viirustesse nakatumist, tõstavad üldist heaolu ning annavad energiat. Loomulikult ei tohi kasutada toidulisandeid õige toitumise asendajana, vaid tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustad toitumine ning piisav liikumine.

Piimhapet tootvad probiootikumid tähendavad tõlkes „elu poolt” ja need on asendamatud abilised soolestiku mikrofloora tasakaalustamisel ja seedimise parandamisel. Probiootikume soovitatakse kasutada ka stressi, liigse rämpstoidu ja gaseeritud jookide tarbimisel ning hiljutise antibiootikumiravi korral.

Magneesiumil on mineraalina väga oluline roll organismi energiatootmises. Magneesium aitab vähendada väsimust ja kurnatust, reguleerib närvi- ja lihasfunktsiooni ning hoiab luud ja hambad tervetena.

D-vitamiin toetab immuunsüsteemi talitlust, aitab hoida luid, hambaid ja lihaseid tervena, soodustades kaltsiumi ja fosfori normaalset imendumist organismis. Lisaks sisaldab pakett Sacha Inchi seemneid, millest  saadud proteiinid mõjuvad hästi luudele ning lihastele, aidates kaasa lihasmassi kasvule ja säilitamisele.

Kurkumi ja piperiini kompleks toetab kogu organismi tervikuna, eriti just immuunsüsteemi, aidates vähendada seda nõrgestavaid protsesse ning taastades organismi loomulikku kaitsevõimet. Piperiinil on kurkumi imendumist soodustav toime, mistõttu on kurkum piperiiniga üks parimaid vahendeid oma tervise turgutamiseks ja üldise suutlikkuse tõstmiseks. Kurkum mõjub soodsalt ka liigestele, maksale ning närvisüsteemile.

Hooajapaketi „Sügis” hind on alates 15,90 eurost kuu. Tooteid tarnitakse pakiautomaadis klientideni kord kuus transpordikuludeta. Tervislikku komplekti mahuvad veel pakkumine Viiking SPA-lt ja Meravita vitamiiniteatmik, kust leiab kiirelt üles vitamiinide põhitõed. Lisaks kehtib ostjatele kogu paketi vältel kõikidele Meravita tavahinnaga üksiktoodetele soodustus -20%.

Loe tootest lähemalt SIIT!