Kaia Kanepi. Foto: AFP/Scanpix
Tennis
30. august 2019, 08:14

VIDEO | KAHJU! Kaia Kanepi teekond US Openil lõppes teises ringis

Eesti teise reketi Kaia Kanepi (WTA 82.) teekond tänavusel US Openil lõppes juba teises ringis, kus haapsallanna pidi tunnistama maailma 23. reketi Donna Vekici 7 : 5, 6 : 3 paremust. 

Avageimis oli Kanepi see, kes esimesena murdega peale sai, minnes 3 : 1 juhtima. Paraku ei suutnud ta pärast seda kahel korral oma pallingut hoida ning leidis ennast 3 : 4 kaotusseisust. 

Kanepi suutis aga mängu tagasi tulla, taas horvaadi servi murda, ning tabloole 5 : 5 viigi manada. Seejärel suutis Vekic eestlanna pallingu taas läbi hammustada ning avasett kuulus vastasele 7 : 5. 

Teises setis murdis Vekic Kanepi teise pallingu ning läks 2 : 1 ette. Kuuendas geimis oli Kanepil kasutada küll kolm murdepalli, kuid horvaat suutis oma pallingut hoida ning purjetas lõpuks 6 : 3 seti- ning 2 : 0 mänguvõiduni. Kohtumine kestis tund ja 34 minutit. 

Kanepi lõi kohtumises 5 serviässa Vekici 2 vastu, topeltvigu tegid mõlemad 3. Esimese servi õnnestumise protsent oli selgelt eestlanna kasuks (64% - 50%). Üheksast murdepallist suutis Kanepi realiseerida vaid kaks, Vekic omakorda 11st 5. 

 Järgmises ringis ootab Vekicit eest kasahh Julia Putintseva (WTA 39.). 

Matši tipphetked: