Eesti võrkpallikoondis. Foto: Robin Roots
Võrkpall
30. august 2019, 18:35

HEA TÖÖ! EMiks valmistuv Eesti võrkpallikoondis teenis Soomes ilusa võidu

Eesti võrkpalli rahvusmeeskond jätkas septembrikuiseks EMiks põhja ladumist Soomes, kus täna kohalikule rahvusesindusele 3:1 tuul alla tehti. Kolmapäeval saadi Soomest jagu geimidega 3:2. Eilse mitteametliku matši võitis aga 3:2 põhjanaabrite esindus.

Täna alustasid paremini soomlased, kes said avageimis 25:18 võidu. Teine geim oli väga tasavägine, kuid lõpus õnnestus Eestil 26:24 võit napsata. Viimases kahes geimis oli sinisärkide ülekaal juba tuntav ning vastastele loovutati vastavalt 14 ja 15 punkti.

Võrkpall24.ee otseülekanne:

Järgmisel nädalala peetakse kaks kontrollmängu Tallinnas Saku Suurhallis, kus lisaks Eestile osalevad Valgevene ja Bulgaaria koondised. 4. septembril kell 18.00 kohtub Eesti Valgevenega, 5. septembril kell 18.00 mängivad Valgevene ja Bulgaaria omavahel ning 6. septembril kell 18.00 on Eesti vastaseks Bulgaaria. 

EM-finaalturniir toimub 13.-29. septembril Belgias, Prantsusmaal, Hollandis ja Sloveenias. Eesti peab alagrupikohtumised Hollandis kahes erinevas linnas, meie vastasteks on Holland, Poola, Tšehhi, Ukraina ja Montenegro. Avakohtumises on 13. septembril vastaseks Poola (Rotterdamis).

Seejärel minnakse 14. septembril vastamisi Montenegroga (Rotterdamis), 15. septembril on vastaseks Tšehhi (Rotterdamis), 17. septembril mängitakse Hollandiga (Amsterdamis) ning 18. septembril Ukrainaga (Amsterdamis).