Lionel Messi (paremal) ja Cristiano Ronaldo (vasakul) arutavad asja.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
30. august 2019, 16:45

Üllatavad kaadrid!? Ronaldo loodab Messiga õhtusööki jagada

Käimasoleval sajandil on jalgpallifännid saanud kaasa elada erilisele ajastule ning jälgida, kuidas Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo pidevalt rekordeid purustavad. Tegemist on jalgpalliajaloo säravaimate tähtede sekka kuuluvate väravaküttidega.

Ajakirjandus on pidevalt kaht pallivõlurit vastandanud ja loonud kohati ehk isegi kunstlikku rivaaliteeti. Neljapäeva õhtune Meistrite liiga alagruppide loosimine paljastas olukorrale aga hoopis teistmoodi vaatevinkli. Nimelt istusid Messi ja Ronaldo kogu õhtu vältel kõrvuti, käis pidev jutuvada ning visati ka nalja.

„Oleme 15 aastat sama lava jaganud. Muidugi on meil head suhted, kuid ühist õhtusööki pole veel teinud. Loodan, et see juhtub tulevikus,“ selgitas Ronaldo toimunut. „Hispaanias oli meil kõva lahing. Mina sundisin teda pingutama, tema omakorda mind. Väga hea on olla osake jalgpalliajaloost,“ lisas Portugali äss.

Ronaldo mängis aastatel 2009-2018 Madridi Realis, Messi on aga kogu karjääri vältel kandnud vaid Reali suurima rivaali ehk Barcelona särki. Ronaldo lõi Madridi klubi eest 438 mänguga 450 väravat, Messi vastavad numbrid Kataloonia esiklubi eest on 687 ja 603.