Simone BIles.Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
31. august 2019, 14:04

TOHOH! USA armastatuima naissportlase vend on massimõrvar (8)

14kordset maailmameistrit, Rio olümpiamängudel neli kulda võitnud Simone Bilesi peetakse aegade parimaks riistvõimlejaks. Nüüd aga sattus tähelepanu keskpunkti tema vanem vend, 24aastane Tevin Biles-Thomas. Ja seda mitte positiivses mõttes: nimelt arreteeriti ta seoses süüdistustega kolme mehe tapmises.

Mõrvad pani Biles-Thomas toime tulevahetuses vana-aasta õhtul Ohio osariigis Clevelandis. CNN kirjutas, et kõik algas, kui üks seltskond otsustas tungida võõrasse majja. Seal puhkes kaklus, mis kujunes nii tõsiseks, et mehed otsustasid tulirelvad käiku lasta. Kähmluse tagajärel suri sündmuspaigal kaks noorukit, 19aastane Delvaunte Johnson ja 21aastane Toshaun Banks. Haiglasse toimetatud Devaughn Gibson lahkus siit ilmast mõned päevad hiljem, kõigest 23aastasena. 

Tulistajana tehti kindlaks Biles-Thomas. Linna politsei ja Cuyahoga maakonna prokuratuur süüdistavad teda korraga mõrvades, jõhkras kallaletungis ja väärkohtlemises. Pole veel selge, kas mees palkab enda kaitseks advokaadid.

Massimõrvari õde Simone Biles pole juhtunut kommenteerinud. Twitteri vahendusel andis ta selgelt mõista, et ei soovi sellest rääkida.