Priit Pullerits. Foto: Aldo Luud
Jalgpall
31. august 2019, 18:42

Priit Pullerits kritiseerib ERR-i: kahju kohe nende spordireporteritest (13)

Ajakirjanik Priit Pullerits kritiseeris oma hiljutises blogipostituses ERRi sporditoimetust ja kohaliku jalgpalli meistriliiga ülekandeid. 

"Kohe kahju ERRi spordireporteritest. Mõelge ise, kui te peaksite iga nädal paar korda käima Eesti jalgpalli meistrivõistlustel, et sealt reportaaži ja lisaks õhtusesse spordisaatesse otselülitusi teha. Milline aja ja elu raisk!" kirjutab ta oma blogist.

Luubi alla võtab ta Tartu Tammeka teisipäevase Premium liiga kohtumise FCI Levadiaga, mida vaatas tema sealsamas naabruskonnas jooksutrenni teinud kolleegi hinnangul vaid paarsada pealtvaatajat (ametlik number on siiski 681 – toim.)

"Aga Aivar Pohlaku mõni aasta tagasi antud peaaegu miljon töötab," viitab ta Eesti jalgpalliliidu presidendi kahe aasta tagusele 950 000 euro suurusele annetusele, mille abil ERR omandas Rahvuste liiga ülekandeõigused. 

"See oleks isegi imelik, kui ERRil poleks Pohlaku ees moraalset tänuvõlga. Aga võlg on teatavasti võõra oma. Võlg on aumehelik tagasi maksta. Just sellepärast ei tohigi selliseid kingitusi vastu võtta, nagu Pohlak tegi ERRile."

Seejärel tuletab Pullerits meelde, et kandideeris ka ise mõni aasta tagasi ERRi sporditoimetuse juhiks, kuid ebaõnnestunult. 

"Kindlasti ei teeks ma ajakirjanduseetiliselt raha nimel mingisuguseid kompromisse, ei tekitaks olukorda, kus toimetuse motiividele langeks küsimusi tekitav kahtlane vari," lausub ta.

Täismahus saab Pulleritsu blogipostitust lugeda siit!