Sadio Mane vahetusele reageerimas.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
1. september 2019, 16:53

Tüli paradiisis? Liverpooli staarid jäid võidumängus tugevale erimeelsusele

Kuigi Liverpool võitis sel kevadel Meistrite Liiga ning käimasolevat hooaega on koduses meistrisarjas alustatud nelja järjestikuse võiduga, pole seis meeskonnas nii roosiline kui ehk tulemused. Eile Burnley 3:0 alistanud Jürgen Kloppi hoolealustest süüdistas Sadio Mane tiimikaaslast Mohamed Salah’d talle mitte söötmises.

Juhtum leidis aset teise poolajal lõpus, kui mängida jäi veel viis minutit. Selleks ajaks oli Liverpool juba kõik kolm väravat löönud. Egiptlane, kes veel jalga valgeks polnud saanud, otsustas vastaste trahvikasti jõudnuna ise lõppseisu vormistada, kuid kaotas palli olukorras, mil Mane vabas kohas söötu ootas. 

Senegali koondise ründaja vahetati kohe pärast intsidenti välja ning varupingil pidid meeskonnakaaslased kurja vaeva nägema, et teda rahustada. Liverpooli peatreener kinnitas, et vaatamata vahejuhtumile on tiimi sisekliima endiselt hea. “Need mehed jätavad endast kõik väljakule ja vahel nad ei ole õnnelikud, aga kõik on korras,”  lausus Klopp.

Küsimusele, kas Mane’d häiris, et Salah talle väravaolukorras ei söötnud, vastas 52aastane sakslane, et juhtunu jääb minevikku. “Ma rääkisin nendega riietusruumis ning tõepoolest, neil oli tüli, kuid nüüd on jutud selgeks räägitud. Rohkem pole mul selle kohta midagi öelda.”

Liverpool on alustanud liigahooaega täisedu 12 punktiga. Tabelis hoitakse esikohta, teisel positsioonil on Manchester City, kes ühe korra pidanud viigiga leppima. Jürgen Kloppi juhendatav meeskond jäi eelmisel hooajal suurepärase 97 punktiga hõbedale. Sel korral loodetakse 29 aastat kestnud tiitlipõud lõpetada.