Radja Nainggolan (paremal), Romelu Lukaku (vasakul) ja Ragnar Klavan (keskel)Foto: EPA/Scanpix
Jalgpall
2. september 2019, 08:29

VIDEO | Ahvihäälitsusi trotsinud Lukaku tõi Klavanile teise kaotuse järjest (1)

Itaalia jalgpalli kõrgliigas kaotas Ragnar Klavani koduklubi Cagliari pühapäeva õhtul kodumurul 1:2 Milano Interile. Võitjate poolelt tegid skoori Lautaro Martinez ja Romelu Lukaku, Cagliari värava lõi Joao Pedro.

Otsustavaks sai 72. minuti penalti, mille realiseeris suvel Manchester Unitedist Itaaliasse kolinud Lukaku. Belgia koondislase jaoks polnud tegemist lihtsa matšiga, sest Cagliari fännide seast kostus korduvalt rassistlikke hüüdeid ja ahvihäälitsusi.

„Mäng oli väga raske ja pidime kõvasti võitlema, kuid nii on igas matšis. Imeline tunne on seda särki kandes värav lüüa. Tahan meeskonda veel rohkem aidata ja samas vaimus jätkata,“ ütles Lukaku Itaalia meediale.

Cagliari peatreener oli tulemuses pettunud, sest tema meelest anti penalti liiga kergelt. Olukorra vaatas üle ka videokohtunik. „Kahe nädala jooksul on meil olnud viis või kuus videokohtunike otsust, mis kõik tehti meie vastu. Mina ei saagi enam aru, mis on penalti ja mis mitte. Iga kontakt vastasega ei ole ju penalti. Meie spordiala muutub üha keerulisemaks,“ ütles Rolando Maran.

Klavan ja Lukaku on tegelikult juba vanad tuttavad, sest teineteise vastu madistati ka Inglismaa kõrgliigas. Mänguolukordades sai Cagliari kaitseliin jõulise ründajaga tegelikult kenasti hakkama, kuid penalti lükkas belglane kindlalt värava alumisse nurka.

Sardiinia tiimil on kahe vooru järel tabelis kirjas kaks nappi kaotust. Klavan kuulus eile Cagliari algkoosseisu ja tegi kaasa kogu matši. Sel nädalal liitub keskkaitsja juba Eesti koondisega, et reedel Lillekülas vastu astuda Valgevenele.

Standings provided by Sofascore LiveScore