Sisuturundus
4. september 2019, 16:22

Kaire Vilgatsi ametlik sügisväljakutse: saavuta sale keha üllatavalt kiiresti!

"Hei, tüdrukud! Teate, miks on kõige parem alustada kaalu jälgimisega sügisel? Aga sellepärast, et mina tegingi nii ja kaotasin 23 kilogrammi. Ärge lükake seda otsust edasi, tehke seda juba täna ja saavutage tervislikum keha," räägib Kaire Vilgats!

"Inimesed arvavad, et see on lihtsalt üks dieet, aga tegelikult on see midagi palju enamat. Ma naudin oma uut elu, ma tunnen ennast suurepäraselt. Liitu sina ka ja varsti tulevad tulemused!"

Loe ka intervjuud allpool ja saa teada, kuidas sinagi võid saada oma ideaalse keha!

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Me teame, et vabanesid varasemalt StockholmDietiga 13 kilogrammist. Miks sa otsustasid dieediga jätkata?

Ma soovisin jätkata tervisliku eluviisiga oma laste ja ka iseenda jaoks. Samuti oli dieedi jälgimine oodatust kergem. Loomulikult kartsin alguses, et ei saa sellega hakkama, aga peale esmaste tulemuste nägemist olin dieedist vaimustunud. Peale esimese 10 kilogrammi kaotamist oli minu arusaam toidust täielikult muutunud.

Kuidas läks dieediga viimases kaalulangetamise etapis?

Ma nautisin kogu protsessi, kuna StockholmDieti klienditeenindus oli suurepärane ja nende soovitatud retseptid supermaitsvad. Lõpuks õppisin oma keha kuulama ja kohtlema endale parimal viisil. Nüüd ei söö ma enam nii nagu tegin seda varem. Teie kutsute seda “dieediks”, aga see on palju enamat. Sellest on saanud minu elustiil. Hetkel lihtsalt elan oma uut elu ja tunnen end ideaalselt.

Kaire Vilgats from Jānis Krēvics on Vimeo.

Milline on sinu igapäev nüüd, kus oled kaotanud 23 kilogrammi?

Ma tunnen end kui uus inimene. Mu tervis on drastiliselt paranenud, keha on pringim ja naiselikum. Samuti on nahk paremaks läinud ja see on mõnus. Olen hakanud poodides käimist uuesti nautima, sest vanad suured riided ei istu enam selga. Ma isegi suudan joosta tervelt tunni enne, kui pean hinge tõmbamiseks peatuma.

Kehakaalu langetamine – see on nagu riiete vahetamine. Meie inimestena jääme samaks, aga tunneme end palju paramini ja enesekindlamalt.

Lisaks tunnen end palju nooremana. Olen StockholmDiet’ile väga tänulik, kuna nad on olnud minu mentorid sel teekonnal.

Mida soovitaksid ülekaaluga kimpus olevatele inimestele?

Ma tundsin end koleda ja saamatuna. Rääkides omast kogemusest – ülekaaluga elamine ei ole lihtne. Usu endasse ja kasuta StockholmDiet.com’i, sest nad teevad protsessi lihtsaks ja püsivaks. Ära jää ideaalset hetke ootama, alusta kohe ja varsti näed ka tulemusi!

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!

Tähelepanu! Kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui ise soovid, sest salenemiskava on sinu Stockholmi dieedi profiili all alati kättesaadav!