Sokratis Papastathopoulos kukutamas Harry Kane'i. Foto: Imago Sport / Scanpix
Jalgpall
2. september 2019, 21:50

JÄI VAHELE! Penaltit nillinud Harry Kane pidi otse-eetris selgitama oma sukeldumiskatset

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi ründaja Harry Kane üritas 2:2 viigimängus Arsenali vastu kohtumise lõpuminutitel kavalalt penaltit välja meelitada, kuid kohtunikud nägid inglase sukeldusürituse läbi ning jätsid 11 meetri karistuslöögi andmata. 

Kuigi Sokratis Papastathopoulos pani olukorras oma käed briti seljale, leidsid kõik kommentaatorid mängu ajal, et tegemist on pesuehtsa teesklemisega. 

Pärast mängu uuriti Kane'ilt, kas ta oleks pidanud enda arvates olukorrast penalti saama? "Ma arvan küll, aga pean seda enne kordusest nägema," sõnas ta. 

Seejärel ilmus justkui võluväel tema kõrvale televiisor, kus näidati kordusest just sedasama kukkumist, ning kesktormajal tuli oma käitumist selgitada. 

"See juhtus sellisel mängu hetkel, kui kõik on juba väsinud. Kaitsja tegi lohaka liigutuse. Kui olen keskväljal, siis vilistatakse see alati ära, aga karistusalas on 50-50," jätkas ta kohmetunult. 

"Kohtunik võib küll arvata, et üritan viga välja meelitada, kuid tegelikult tahan lihtsalt palli kaitsta. Aga on mis on, see on üks neist olukordades, mis vahel antakse, vahel aga mitte. Täna oli see teine päev," sõnas Kane'i pühapäeval.