Tommy Hamilton IV (palliga) täiendab algaval hooajal suure tõenäosusega Rakvere Tarva korvialust.Foto: Texas Tech University Athletics
Korvpall
3. september 2019, 11:41

Rakvere Tarvas tugevdab tiimi pika ja jõulise ameeriklasega

Rakvere Tarva korvpallimeeskond toob korvi alla USAst Chicagost pärit 24-aastase keskmängija Tommy Hamilton IV, teatas klubi oma Facebooki leheküljel.

Leping mängijaga on allkirjastatud ja oma esimesed etteasted Tarva rivistuses teeb 211 cm pikk ning 129 kilogrammi kaaluv keskmängija kõigi eelduste kohaselt hooajaeelsel turniiril Tarvas Cup Rakveres 13. ja 14. septembril.

Kolm hooaega Ameerika Ühendriikide tudengiliigas NCAA DePaul`i ülikooli ja ühe hooaja Texas Tech ülikooli meeskonnas pallinud Tommy Hamilton IV mängis viimati Austraalia liigas, kus esindas Cairns Marlins nimelist meeskonda.

Hamilton IV isa, samuti kunagine korvpallur Thomas Hamilton, on mänginud kahel hooajal NBA klubides Boston Celtics ja Houston Rockets.

Tarva värskeim täiendus saabub Rakveresse eeloleval nädalalõpul ning liitub meeskonnakaaslastega treeningul esmaspäeval.

Mänedžer Arnu Lippasaare kinnitusel vaadatakse mehe oskused esmalt üle kuuajalisel prooviperioodil, misjärel selgub, kas ta jääb tiimi või mitte