Sisuturundus
20. september 2019, 11:16

Balti Jaama seminariruum inspireerib hubase sisustuse ja miljonivaatega

Suvi on läbi ning paljud ettevõtted hakkavad planeerima, kus pidada koolitusi, seminare ning miks mitte ka jõulupidusid ja muid tiimiüritusi. Valikuid tehes kerkivad esiti silme ette kõige traditsioonilisemad (ja ehk veidi ranged) konverentsiruumid. Tegelikult võiks nüüdisajal heita pilk millegi hoopis moodsama ja põnevama poole.

Üheks selliseks variandiks on veebruarikuus avatud Go Hotel Shnelli seminariruumid Tallinna kesklinnas Balti Jaama teisel korrusel. Go Hotel Shnelli multifunktsionaalses konverentsikeskuses on olemas nii klassikaline seminariruum, vabamas stiilis lounge-ala kui ka saun. Kõiki ruume saab omavahel ühendada ja tuua sisse mitmekesisust. Seminariruum mahutab kuni 70 inimest teatristiilis ja 40 inimest klassiruumi lahendusena. On ka erinevaid nurgakesi, kus saab vajadusel näiteks rühmatöid teha. Saun koos lounge-alaga mahutab kuni 30 inimest

Kuna konverentsi või seminari toimumiskoht osutab produktiivsusele märkimisväärset mõju, on ruumide sisekujundusele suurt tähelepanu pööratud. Balti Jaama seminariruumid kerkivad esile oma hubasusega ning tekib tunne justkui oleks kellegi elutoas: riiulitel on taimed, pehmetel diivanitel lesivad padjad, värvilised toolid kaunistavad ruume ning laes ripuvad stiilsed valgustid. Ruumide maast laeni akendest avaneb kaunis vaade vanalinnale ja Shnelli pargile. Päevavalguse hulka saab aga reguleerida ruloode ja kardinatega. Seminariruumis leidub konditsioneer ning kõik kaasaegsed tehnilised lahendused, 2 x 65“ nutiteler (näiteks saab suurema seltskonnaga põnevaid spordiüritusi jälgida). Kes tunneb, et ei pruugi tehniliste lahendustega hakkama saada, siis on Go Hotelsi sõbralik kollektiiv alati valmis appi tulema.

Suure seminariruumi kõrval paiknevat lounge-ala eelistavad peaasjalikult need, kes otsivad midagi erilisemat kui tüüpiline seminariruum. Midagi vabamas õhkkonnas, a la „jalg üle põlve istumise kohta“, sest just need on paigad, kus mõte lendab. Või siis teha üks eriline seminarisaun – rääkida tähtsamad ärijutud ära seminariruumis ning siis suunduda kõrvalasuvasse sauna ja panna seal lõplikud allkirjad?

Erinevaid kohvipause saab samuti tellida seminariruumi ning toekamaid lõunapause pakutakse hotelli kohvikus esimesel korrusel. Soovi korral on võimalik tulla nõu pidama oma söökide ja jookidega. 

Nagu mainitud, siis on Balti Jaama ruumid ja saun on ideaalne erinevateks pidudeks. Kuna seminaride sisustust võib hõlpsasti ringi paigutada, saab ametliku ilme kiirelt vahetada õdusa vastu. Veelgi enam, sünnipäevapidu ei pea tähendama seda, et inimesed istuvad käed-jalad koos laua taga – hoopis meeldivam on, kui ruumides on avarust. Hoone seinad on sedavõrd paksud, et ka suurem pralle ei häiri teisi.

Go Hotelsi seminariruumide asukoht on ilmselt üks Tallinna magusamaid, mis muutub iga aastaga aina atraktiivsemaks. Ruumid asuvad Tallinna kesklinnas Balti Jaama teisel korrusel, mis tähendab, et rongiga on sinna ülimalt lihtne kohale jõuda. Vabade kohtade olemasolul saavad külalised oma auto jätta tasuta hotelli parklasse. Ruumid asuvad lühikese jalutuskäigu kaugusel hipsterlikust Telliskivi Loomelinnakust, Balti Jaama turust ning vanalinnast (näiteks Raekoja platsile on siit vaid 700 meetrit). Shnelli hotell on kõige lähem hotell Telliskivi alale.   

Go Hotels pakub nelja erinevat paketti: kuni 12 inimesele, kuni 35 inimesele ja kuni 70 inimesele ning lisaks saun väikese istumisalaga kuni viiele inimesele. Kuna kõikidel ruumidel on omad sissepääsud, ei sega peo- tööseltskonnad üksteist.

Üha enam valitakse ka variant, et jääda pärast konverentsi või pidu Go Hotelsi ööbima (eriti rahvusvaheliste gruppide puhul). Sel puhul lubatakse pakkuda võimalikult taskukohaseid hindu.

Madalhooajal pakub hotell tube juba alates 40 eurost öö kahele koos hommikusöögi ja parkimisega. Vaata SIIT!

Pakkuda on ka ruumikad peretoad (40-50 ruutmeetrit) koos kööginurgaga, kuhu mahub magama ka viieliikmeline pere. Kuni kolm last (vanuses kuni 13 aastat) ööbivad selles toas tasuta, kui jagavad tuba koos vanematega. Lisaks on hotelli külalistele tasuta parkimine. Vaata SIIT

Samuti on läbi aegade olnud sügistalvisel ajal tore ja populaarne pakkumine „hilistele ärkajatele“. Kui tuled peale südaööd hotelli ja broneerid samaks ööks toa, siis vabade kohtade olemasolul maksab see 35 eurot tuba. Hinnas ka hiline check out (kl 13:00). Vaata täpsemalt SIIT

Kõrghooajal on Balti Jaama seminariruumid enamikel päevadel hõivatud, niisiis on soovitav teha broneering kaks-kolm nädalat enne soovitud kuupäeva. Meeldiva klienditeeninduse lipulaevana soovib Go Hotels tulla kliendile vastu, kõik hoolikalt läbi rääkida, teha inimese jaoks võimalikult mugavaks ning pakkuda parimat hinna ja kvaliteedi suhet.

Broneeri oma ürituseks sobiv ruum:

Go Hotel Shnelli Toompuiestee 37, Tallinn

Broneeringud: 631 0102 või [email protected]

Vaata täpsemalt ka SIIT!