Foto: AdobeStock
Sisuturundus
16. september 2019, 09:30

OSALE VÄLJAKUTSES: proovi süüa 22 päeva vaid taimset!

Kas oled vahel tundnud, et pärast toidukorda on raske olla? Tajud, et sööd liiga palju liha ning see võib olla eelmainitud raskustunde põhjuseks? Sul võib olla õigus, sest Tervise Arengu Instituudi uuringute kohaselt söövad eestlased soovitatust ligi kaks korda rohkem liha.

Äkki on pärast grillihooaega õige hetk liha vintsutamisest mõneks ajaks paus teha? Tee katse ja vaata, kuidas end pärast seda tunned. Võid saada täiesti ootamatu positiivse üllatuse osaliseks! Kes teab, ehk leiad järgmiseks grillihooajaks hoopis uue lemmiku?

1. oktoobril algab 22-päevane taimetoidu väljakutse 22/66. See seisneb lihtsalt 22 päeva taimselt söömises, millega aitad muuta maailma jätkusuutlikumaks, tervemaks ja loomasõbralikumaks. Pannes end kirja SIIN, saadetakse sulle 66 isuäratavat retsepti, parimad nipid ja kõige toredamad mentorid, kes on alati abiks! Sellel nii-öelda intensiivkursusel õpid tundma taimse toiduga seotud nippe ja trikke ning saad vastused oma küsimustele. Kõik osalejad lisatakse suletud Facebooki gruppi, kus moodustub tore ja sõbralik õhkkond ning sõpruskond. Kõik see on täiesti tasuta!

Need kolm nädalat võivad kujuneda sinu jaoks elumuutvaks! Registreeri end SIIN ja vaata lisainfot Facebookist SIIT!

Foto: AdobeStock