Jevgeni Kabajev.Foto: Jevgenij Kabajev/Facebook
Jalgpall
5. september 2019, 11:18

Eestist välja saadetud Levadia ründaja leidis eksootilise mängupaiga

Suvel FCI Levadiaga käed löönud, kuid ootamatult riigist välja saadetud Jevgeni Kabajev leidis uue tööandja Honduraselt. 

Sealne meedia kirjutab, et Real de Minase klubi pani ründajale käpa peale vahetult üleminekuakna sulgumise eel. 

"Ta pidi liituma Euroopa klubiga, aga viimasel hetkel jäi tehing katki. Siis ta jõudiski meieni ja haarasime võimalusest kinni," sõnas meeskonna mänedžer Bayron Berlioz. "Ootame teda väga ja usume, et ta suudab tiimi palju aidata." 

31aastane venelane sai tuule tiibadesse Sillamäe Kalevis. Lisaks on ta mänginud koduses liigas, Soomes, Indoneesias ja Tšehhis. Juulis liitus Kabajev Levadiaga, kui jõudis teha vaid paar mängu.

Korduvate liiklusreeglite rikkumiste ja trahvide maksmata jätmise tõttu tühistas politsei- ja piirivalveamet tema Schengeni viisa, saatis riigist välja ning kehtestas aastase sissesõidukeelu Schengeni riikidesse. Kui esialgu kaalus Levadia otsuses edasi kaebamist, siis paar päeva hiljem leping tühistati.

Lõplikult sai Kabajevile saatuslikuks 29. juuli, kui Narva politseijaoskonna motopolitseinik ta kinni pidas. Jalgpallur kihutas maanteel vähemalt 42 km/h kiiremini kui lubatud. Ta põhjendas, et kiirustas Venemaale pere juurde. Meeskonnal oli vaba päev ning klubi lubas tal eraasjus ära käia.