Nemanja Matic. Foto: Mark Kerton/PA
Jalgpall
5. september 2019, 15:01

Pettunud Manchester Unitedi poolkaitsja julge avaldus: kui meeskond ei võida, vastutab Solskjär

Tänavuse hooaja alguses pingisügavustesse vajunud Manchester Unitedi poolkaitsja Nemanja Matic saatis peatreener Ole Gunnar Solskjäri suunas üsna terava kriitikanoole. 

Mullu põhitegijate sekka kuulnud Matic on seni Inglismaa kõrgliigas nelja matši peale teeninud vaid 23 minutit. Serblane on selgelt pettunud ning andis sellest Inglismaa meedia vahendusel ka selgelt teada.

"Peatreeneri ülesanne on väljakule saata kooseis, kes suudab võidelda tiitli eest. Kui meeskond ei võida, siis vastutab juhendaja," ütles Matic Serbia koondise EMi valikmängu eelsel pressikonverentsil. 

"Olen jalgpalli kaua mänginud. Viimase 10 aasta jooksul pole ma klubijalgpallis põhimõtteliselt pingil istunudki. Aga selle asemel, et mind platsile lasta, pole Solskjär mulle võimalust andnud. Mul ei jää muud üle kui sellega leppida."

Matic kinnitas, et ta kavatseb kõvasti trenni edasi teha ning masti maha ei lase. "Pean treeneri otsust austama, isegi kui see ei pruugi õige olla. Olen talle öelnud, et meie arvamused ei klapi. Kavatsen talle näidata, et ta eksib," arutles poolkaitsja. 

United hoiab Inglismaa liigas nelja vooru järel kaheksandat kohta, kirjas on üks võit, kaks viiki ning kaotus.