Wales teedel näeb kihutamas kolme M-Spordi masinat. Foto: Twitter @MSportLtd
WRC
6. september 2019, 17:29

VÕITLUSSE! M-Sport paneb kodurallil välja kolm masinat

M-Spordi rallimeeskonnal tuleb kuni Walesi võidukihutamiseni läbi ajada ilma oma esipiloodi Elfyn Evansita, kes vigastas Rally Estonial oma selga. Türgis võtab Teemu Sunineni kõrval teises autos koha sisse Pontus Tidemand, kes saab mõnevõrra üllatuslikult oma võimaluse ka Walesis. 

"Olen väga õnnelik, et saan taas WRC sarjas sõita. Olen sellest unistanud pärast Rootsi rallit ehk veebruarist saati," ütles Tidemand M-Spordi pressiteate vahendusel, kui sai kindlaks, et just tema istub Türgis Fordi rooli. "Tahan tänada M-Sporti ja oma kodumaised abilisi, kes minusse usuvad ja selle võimaluse tekitasid."

Tiimipealik Richard Millener on samuti elevil: "Suurepärane, et Pontus taas Fiesta rooli istub. Paljud, sealhulgas ka mina, on seda kaua oodanud, nii et vaatame huviga, mida ta Türgis suudab."

Täna hõiskas M-Sport välja, et noor rootslane taltsutab nende neljarattalist ka Walesi rallil, kui istub Evansi ja Sunineni kõrval kolmanda Fordi rooli. 

"On väga positiivne, et saan lühikese aja jooksul kaks korda rallidel startida. Tahan näidata oma arengut ning tõestada, et kuulun WRC-sarja," sõnas Tidemand.

"Walesi ralli meeldib mulle väga, kuna see meenutab mulle koduseid Rootsi teid. Mul on siit olemas väga head mälestused, kuna olen WRC2 klassis alati poodiumile jõudnud, kuid sel korral on väljakutse mõistagi veelgi suurem."