Danny Drinkwater.Foto: PA Images/Scanpix
Jalgpall
8. september 2019, 11:30

KOHUTAV! Tüli norinud Inglismaa koondislane peksti vaeseomaks (6)

Chelsea ridadesse kuuluv, kuid sellest aastast laenulepingu alusel Burnleyt esindav Danny Drinkwater sattus hiljuti tõsise kallaletungi ohvriks. Inglismaa koondisesse kuuluv mängija peksti korralikult läbi, lisaks ähvardati rünnaku käigus tal jalad murda.

Manchesteris õhtut veetnud 29aastane inglane otsustas ligi tikkuda ühe teise jalgpalluri tüdruksõbrale. See polnud ametivennale aga meelt mööda ning nii puhkes ööklubis tüli. The Suni teatel üritati Drinkwaterit mitmel korral maha rahustada, kuid mängija ei otsustanud nõu kuulda võtta. Nii ei jäänud turvameestel muud üle, kui ta klubist välja visata.

Kuid sellega polnud õhtu jalgpalluri jaoks veel läbi. Talle tungisid peatselt kallale kuus meest, kes ründasid teda kaikaga, mis, tänu taevale, polnud ühestki otsast terav. Siiski olid tagajärjed tõsised: Drinkwateril tuvastati hüppeliigese sidemete rebendid, mille tõttu tuleb arvatavasti pidada ligi nelja nädala pikkune vigastuspaus. Lisaks sai Inglismaa koondislane endal silma siniseks, lauba tõsiselt paiste ning lõikehaava põske.

Kahtlemata oleks võinud juhtunul olla veelgi süngem lõpplahendus. Teadete põhjal tekkis kähmluse käigus ühel hetkel olukord, mil jalgpallur maas lamas ning ründajad tema alajäsemetel vahetpidamata hüppasid. Selle ajal kostus ka tõotusi jalad murda.

Praeguse seisuga ei ole alust rünnakus kahtlustada Kgosi Ntlhe’t - mängijat, kelle tüdruksõbraga Drinkwater flirtida proovis.

Jalgpalluri eestkostja sõnas, et mängija peab vastutuse enda peale võtma. “Danny lepib, et ta pani end ise sellisesse olukorda. Ta võtab kogu kriitika vastu, teades, et peab end niisugustest seikadest eemal hoidma”.