Foto: Twitter (Hideo Kojima)
Esport
9. september 2019, 13:39

PEAVAD SALAPLAANI? Hideo Kojima tutvustas Keanu Reevesile enda töötuba

Hideo Kojima on Jaapani mänguarendaja, kes tuttav oma pööraste ideede poolest. Keanu Reeves on Hollywoodi megastaar, keda teatakse hullumeelsetest märulifilmidest. Paberil sobivad mehed kokku nagu sukk ja saabas.

Enam ei pea aga paberiga leppima. Hiljuti kutsus Kojima Keanu enda stuudiosse külla. Mis eesmärgiga, seda me hetkel ei tea. Küll aga on meil lähiminevikust võtta uudiskilluke, mis pajatas, et kui Kojima otsis enda uuele videomängule „Death Strandingule“ kurjamit, käidi talle esimesena välja just Reevesi nimi. Jaapanlane otsustas siiski Mads Mikkelseni kasuks.

Äkki on arendaja vahepeal heldinud ning Keanule mängu väiksema kõrvalosa loonud? See selgub 8. novembril, mil „Death Stranding“ PlayStation 4 konsoolile jõuab. Praegu on teoses üles astuvate staaride nimekirjas juba Norman Reedus, Guillermo del Toro, Margaret Qualley ja teised.


Küll on aga kindel, et Keanu Reevesi saame näha ühes teises videomängus. 2020. aasta 16. aprillil ilmub Poola mängustuudio ambitsioonikas küberpungilik rollimäng „Cyberpunk 2077“, kus Reeves kehastab Johnny Silverhand nimelist karakterit.