Antonio Brown.Foto: USA Today Sports / Scanpix
Kõmu
11. september 2019, 11:37

SKANDAAL! Treener süüdistab Ameerika spordistaari vägistamises (3)

Ameerika jalgpalli proff Antonio Brown (31) on sattunud vägistamisskandaali, sest tema endine füüsilise ettevalmistuse treener Britney Taylor (28) süüdistab meest enda vägistamises.

ESPN tutvus politseisse tehtud avaldusega, mis puudutab kolme erinevat juhtumit aastatel 2017 ja 2018, ja vahendab seda oma lugejatele.

Esimene väidetav intsident juhtus 2017. aasta juunis Browni Pittsburghi kodus, kus sportlane suudles treenerit ilma tolle nõusolekuta. Kuu aega hiljem Miamis olla Brown Taylori teadmata tema läheduses masturbeerinud ja naise seljale lõpetanud. Hiljem olla jalgpallur teoga sõnumite vahendusel hoobelnud.

Kõige karmim süüdistus puudutab 2018. aasta maikuud pärast üht Miami ööklubis veedetud õhtut. Taylori versiooni kohaselt läks ta Browni koju tualettruumi kasutama ja sööma, kuid sportlane viis ta jõuga voodisse, surus näo madratsisse ja vägistas teda. 

Browni advokaat teatas, et seksuaalvahekord toimus mõlema nõusolekul.

Taylor lisab hagis, et tema hinnangul oli nende vahel on õe-venna suhe ja käitus sellele vastavalt. Endine võimleja kannatab enda sõnutsi nüüd paanikahoogude ja suitsiidsete mõtete käes. Ta nõuab valurahana 75 000 USA dollarit.

Britney Taylor. Foto: Twitter / @Covensure

Browni tööandja New England Patriots on süüdistusest teadlik ning suhtub sellesse täie tõsidusega.

Browni spordisaavutuste hulka kuulub osalemine seitsmel NFLi tähtede mängul.