Võrkpall

ÕL HOLLANDIS | Täht, Cretu ja Teppan lahkavad järjekordse kaotuse tagamaid (6)

LISA KOMMENTAAR

sport16. september 2019, 13:26
on sport. Venno kohta nii palju, et kui mees on kõvasti ülekaalus, siis teda ei tohigi platsile lasta. Paneb põlved kohe tuksi. Cretu tegi talle ilmselt teene. Mida ta oma kaaluga Türgis peale hakkab, ei tea, aga kui ta põlveoppi ei igatse, siis on targem alla võtta.
II geim16. september 2019, 13:23
kui Tšehhi lasi ma ei tea kui mitu servi võrku, vist 9, aga ikka ei suudetud võita. Sama Montenegroga esimese geimis. Sulle lausa ulatatakse võitu ja ometi ei suudeta neid paari olulist punkti võtta. Hullult kahju, aga seda lagunemist oli märgata Challengil juba. Kas on kõigi egod nii suureks muutunud? Või on lihtsalt lakkamatust mängimisest kõrini? Kuigi, kui oled profi elukutse valinud, siis on see lakkamatu mängimine paratamatu. Ei tea kas neil psühholoog ka igapäevaellu kuulub? Ses suhtes on muidugi õigus Robil, et kasvõi midagi võiks nüüd hästi teha, et positiivne tunne jääks.
Aiku16. september 2019, 10:47
Venno väljajätmine oli väga vale tegu. Miks eile Pulk ei mänginud? Ei proovitudki, vaid pandi hoopis Juhkami, kes mängis viimati sel kohal 10 aastat tagasi. Rikkberg on ka väga nõrk aga teda välja ka ei võeta. Kõik tundub kuidagi valesti olema. Treener peaks pärast turniiri kindlasti ise tagasi astuma.
Kristo16. september 2019, 18:23
Venno jäi koondisest välja kehva vormi tõttu ja kuna viimasel turniiril temast mingit kasu ei olnud ei oleks tõenäoliselt ka nüüd olnud. Pulga kohapealt on tõesti õigus, et oleks võinud tema sisse panna Juhkami asemel, aga ju olid peatreeneril omad põhjused. Rikberg on kaitses kindlasti parem ja sellisel tasemel kogenum kui Maar. Isegi juba psühholoogiliselt on Rikberg Maarist üle.
Tegelikult16. september 2019, 07:39
Ka, mis toimus,,,, eestlased pole ammu nii mänginud, meeskonda nagu polekski, vaid üksikud individyaalsed sähvatused Aga oligi jube nv meie spordile, tänak põrus, võrkpall kukkus mutta Äkki ometi siis MM Kirdil parem
16. september 2019, 06:04
Gretu oleks pidanud fännid mängima panema