Foto: Pixabay.com
Esport
17. september 2019, 11:06

KUIDAS PALUN? Twitch.tv otse-eetris kuulirahe alla jäänud mehe kanal pandi kinni

Paar päeva tagasi leidis aset hirmuäratav vahejuhtum. Twitch.tv kasutaja BeesOnMyHeadTV oli parasjagu enda kanalil läbi viimas IRL ehk päris elu striimi, kui ta sattus röövi ohvriks.

Mees sõidutas oma autoga sõpru ning peatus seejärel ühes parklas. Nende juurde sõitis üks teine valge auto, millest kargas välja relvaga noormees, vahendab Dexerto. Püssiga varustatud tegelane hakkas kohe ka tulirelvaga paugutama, mispeale BeesOnMyHeadTV koos oma seltskonnaga jalad kõhu alt välja võttis ning punuma pani. Õnneks ei saanud ükski neist kuuliga pihta, küll aga jäädi autost ilma.

Üllataval kombel pandi aga BeesOnMyHeadTV kanal teadmata ajaks kinni, kuna tema striimi ajal jõudis ekraanile tulistamine. Twitchi meeskond põhjendas seda otsust, öeldes, et nii üritatakse kaitsta mehe privaatsust. 


Näiliselt õilsast eesmärgist hoolimata on Twitch taaskord negatiivse kriitika osaliseks saanud, kuna paljudele tundub, et selle meeskond ei tea ise ka, mille alusel erinevatele kanalitele keeldusid määratakse. Nii mõnedki leiavad, et platvormi tuntumatele staaridele kehtivad tunduvalt leebemad reeglid.