Kas jalg on joonel?Foto: Ekraanitõmmis
Võrkpall
18. september 2019, 11:30

Suur segadus! Kas kohtunikud tegid Eesti vollemeestele liiga? (16)

Eesti meeste võrkpallikoondisel on Hollandis toimuval EMil kirjas neli kaotust ja alagrupist edasi ei pääseta.

Eile kaotati 1 : 3 Hollandile ning mäng läks kohati päris tuliseks. Eesti vajas võitu, et säiliks lootus 16 sekka pääseda. Neljandas geimis tekitas pikalt kestnud sõnasõja olukord, kus kohtunikud ja eestlased videokordust erinevalt tõlgendasid.

Nimelt arvasid eestlased, et Thijs Ter Horst astus servides joonele. Küsiti videokordust ning kohtunikud otsustasid, et kõik oli korrektne ning punkt läks Hollandile, kes pääses 8 : 6 juhtima.

Võrkpalliliidu president Hanno Pevkur postitas foto antud olukorrast Facebooki ja lisas: „Hetk, mis võis saada meile eilses mängus lõplikult saatuslikuks ja seda just vaimselt. Tõsi, see meeste koondisehooaeg on totaalselt aia taha läinud, aga nii mina, meeskond kui eelkõige fännid teavad, et meil on vägev punt, kellega jätkuvalt Eesti rahvale võimsaid emotsioone pakkuda. Meil on ühiselt täpselt kaks aastat aega, et olla parimas löögihoos kodusel EM finaalturniiril 2021! Aitäh Gianni, aitäh meeskond, aitäh abilised! Suurim tänu kõikidele toetajatele ja eriliselt mõõtmatu tänu maailma parimatele võrkpallifännidele!“