Boris Becker.Foto: Neil Hall
Tennis
20. september 2019, 12:30

Rasedat abikaasat ettekandjaga petnud spordilegend: olin täielik p****vest! (3)

Tenniselegendi Boris Beckeri armuelust võiks kirjutada mitu raamatut. Tema suhe esimese abikaasa Barbaraga lõppes eriti koledalt, mistõttu ei tahtnud naine temast pikka aega midagi kuulda.

Becker abiellus Barbara Feltusega 1993. aasta lõpus ning üks kuu ja üks päev hiljem sündis paari esiklaps Noah Gabriel. Mõned aastad hiljem tunnistas endine tennisist, et seksis 1999. aastal venelannast ettekandja Angela Jermakovaga, ning tunnistas tänu kireõhtule sündinud tütre Anna enda omaks.

Inglismaa meedia teatel kohtusid Jermakova ja Becker ühes Londoni restoranis, kuhu sportlane oli pärast kaotust Wimbledonis alkoholi läinud pruukima.

2001. aastal, mil afäär ilmsiks tuli, lahutasid Boris ja Barbara abielu. "Petsin oma rasedat naist ning peitsin tõde pikka aega. Olin selles suhtes kindlasti täielik p****vest," kirjutas Becker oma autobiograafias.

Hiljuti vestlesid Boris ja Barbara esimest korda pärast pikka aega koos meediaga. "Toimime perena hästi. Pojad Noah ja Elias on meie silmarõõmud," ütles tennisekuulsus. Tema endine kaasa märkis, et ei tunne mehe vastu enam viha ega vastikustunnet, vaid on õnnelik aja üle, mida nad koos veetsid.

51aastane Becker võitis karjääri jooksul kuus Suure slämmi turniiri tiitlit. 1992. aasta Barcelona mängudel tõi ta Saksamaale koos Michael Sitchiga paarismängus kulla.