Bernardo Silva (mustas).Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
21. september 2019, 11:13

Man City äss: mu vanaemal oli komme pärast halba mängu helistada, enam ma ei vasta ta kõnele

Mancester City jalgpalliklubi portugallasest poolkaitsja Bernardo Silva (25) sõnas intervjuus Daily Mailile, et ei viitsi vabal ajal absoluutselt vutist rääkida.

"Veedame nii palju aega treeningväljakul. Kui mängime võõrsil, lisanduvad sinna rongid, lennukid, hotellid... Seega püüan kodus olles end välja lülitada," sõnas Silva, kes puhkab õhtuti vaimu näiteks "Troonide mängu" vaadates.

Ta ei soovi vahel telefonilegi vastata, isegi kui vanaema helistab. "Mu vanaemal oli komme pärast halba mängu helistada. Enam ma ei vasta ta kõnele, ausõna," lausus Silva.

"Kõik armastavad jalgpalli nii väga, et isegi need, kes ei saa midagi aru, avaldavad arvamust. Aga nüüd nad teavad, et ma ei soovi jalgpallist rääkida, vaid tahan normaalseid asju arutada.

Tean, et kõik vaatavad televiisorist jalgpalli ja elavad kirglikult kaasa, aga see on mu töö. Veedan viis tundi päevas siin (Man City treeningkeskuses - M.T.). Kui räägiksin seejärel ka sõpradega jalgpallist, siis mu elus polekski muud. Läheksin hulluks."

Portugali koondislane liitus Cityga 2017. aasta suvel Monacost.