City mängijad keskringi suunas vantsimas. Süüdlasteks ikka nemad ise, kes järjekordselt skoori tegid. Foto: Zuma Press/Scanpix
Jalgpall
21. september 2019, 19:07

ULME! Manchester City purustas väravavõrke ning püstitas järjekordse rekordi

Eelmises voorus üllatuslikult Teemu Pukki ja Norwichi otsa koperdanud valitsev Inglismaa jalgpallimeister Manchester City sai oma kiirrongi uuesti tööle. Premier League'i kuuendas voorus purustati Watford koguni 8:0. 

Koduväljakul mänginud City alustas väravate paugutamist kohe avaminuti, kui kõigest 52sekundilise matši järel sahistas David Silva. Watfordi poolehoidjate õnnetuseks oli see kõigest algus. 

Seitsmendal minutil virutas Sergio Agüero teise ning 12. minutil lendas Riyad Mahrezi karistuslöök rikošeti abil juba kolmandat korda Watfordi väravavõrku. Aga nagu telereklaamis öeldakse, kas see polnud veel kõik. 

Kõigest kolm minutit hiljem virutas oma esimese, ent City neljanda Bernardo Silva ning 18. minutil kirjutati Nicolas Otamendi nimele helesiniste viies tabamus. 

Ühes argentiinlase tabamusega tegi City ka ajalugu, kuna kunagi varem polnud Inglismaa kõrgliigas viit väravat löödud nii kiiresti. 

Seejärel tõmbas City korraks juhtme seinast ning asus vabakäigul veerema. gaasipedaal leiti uuesti üles teisel poolajal, kui Bernardo Silva kindlustas veel kahe väravaga oma Inglimaa-perioodi esimese kübaratriki.

Mängu 85. minutil virutas Kevin De Bruyne veel kaheksanda, kindlustades City'le kolm võidupunkti ning ühtlasi klubi kõrgliiga ajaloo suurima triumfi. Samaaegselt oli tegemist Watfordi suurima krahhiga. 

Kõrgliigas pole City poolehoidjad varem sellist skoori näinud. Foto: Reuters/Scanpix

Tänastes varasemates kohtumistes oli Leicester City 2:1 üle Tottenham Hotspurist, Burnley alistas 2:0 Norwichi ning Sheffield United oli sama tulemusega üle Evertonist. 

Standings provided by Sofascore LiveScore