Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjär (vasakul) ja Chelsea loots Frank Lampard.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
22. september 2019, 20:28

Mis toimub? Inglismaa suurklubid kukuvad tabelis üha madalamale

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas ei käi kõige paremini mitme suurklubi käsi. Täna kaotasid taas punkte nii Manchester United kui ka Chelsea.

United sõitis pealinna külla West Hamile ning tabelisse saadi kindel 0 : 2 kaotus. Võitjate poolt tegid skoori Andri Jarmolenko ja Aaron Cresswell. Chelsea võõrustas Liverpooli ning kaotas 1 : 2. Jürgen Klopi hoolealustest sahistasid võrku Trent Alexander-Arnold ja Roberto Firmino.

Nii Chelsea kui ka Manchester United on kuue vooruga saanud kirja kaks võitu, kaks viiki ja kaks kaotust. Kaheksa punkti peal on kokku kuus tiimi, kes jagavad ära kohad seitsmendast 12ndani.

Chelsea on tänavu oma võrgust välja võtnud koguni 13 palli. Viimati lasti kuue vooruga omale nii palju lüüa hooajal 1978-79 ning toona lõpetati liiga viimase kohaga.

Napilt õnnestus kolm punkti tabelisse saada Londoni Arsenalil, kes olid veel 80. minutil Aston Villa vastu 1 : 2 kaotusseisus. Lõpuks tõid Calum Chambers ja Pierre-Emerick Aubameyang neile siiski raske 3 : 2 võidu. Arsenal on 11 punktiga neljandal real, sama palju punkte on ka Leicester Cityl ja West Hamil.

Liverpool jätkab maksimumpunktidega tabeli tipus,

Standings provided by Sofascore LiveScore