Sisuturundus
7. oktoober 2019, 10:41

Meriinovillane Tuub on külmal ajal ideaalne kaaslane

Tänaseks tunneb Tuubi vist juba küll iga Eesti naine ning paljudel on see multifunkstionaalne rõivaese ka tihedas kasutuses. Tuub pakub võimalust reisida kergema kohvriga ning leevendab edukalt naisterahva igapäevast mure “mitte midagi pole selga panna”. 

TUUBi on olemas erinevatest materjalidest, kuid viimase aja hitt-toode sobib just neile, kes armastavad sooja kallistust oma kehakumeruste vastas. See TUUB on tehtud peenest luksuslikust ja täiesti looduslikust meriinovillast, mis on põhjusega viimaste aastate kõige populaarsem rõivaste materjal, eriti põhjamaalaste hulgas. Meriinovilla plussiks on see, et ta reguleerib temperatuuri – temaga ei ole külm kuid samuti ei aja ta higistama. Ja kui peaksid siiski higistama, on meriino keha vastas isegi niiskena soe ja meeldiv. Meriinovillane TUUB aitab ka terviseprobleemide puhul (näiteks reuma ja radikuliit, teeb pehme pai ekseemi käes kannatajale) ning sobib hästi allergikutele.

Viktoria kannab sääriseid ja TUUBi merino#006 suuruses Rubens (L-XL), rinna ÜM 93 cm, puus 110 cm, pikkus 174 cm

Meriinovillal on isepuhastuvad omadused – näiteks võid oma uue TUUBi võtta kaasa mitmepäevasele seiklusele, ilma et peaksid muretsema ebameeldiva lõhna pärast. TUUBi-Tiiu käis 11 päevasel jalgsimatkal ning meriinovillane TUUB ja ka säärised olid peale heade jalanõude kindlalt kõige tänuväärsemad esemed sel teekonnal. “Kandsin meriinot öösel ja päeval ning pesta TUUBi kogu reisi vältel ei olnud tarvidust. Väga öko, ma ütleks!"

TUUBi suurimaks plussiks peale nutikate materjalide on see, et seda saab lugematult erineval moel kanda ja oma olemasoleva garderoobiga kokku sobitada. Näiteks kasutada lihtsa seeliku, kleidi, topi, salli, peakatte või seljasoojendajana. Eriti hädavajalikuks muutub TUUB reisides ja matkates, kui ei ole soovi palju rõivaid kaasa tassida. Teine oluline koht, kus kodumaine kleidikene abiks on nn kapselgarderoob. See on sulle, kui soovid saavutada palju erinevaid look'e väheseid rõivaesemeid omavahel kombineerides, olla vähemaga rohkem. Sestap ongi TUUBi kundede lemmikus kujunenud neutraalsed toonid must ja hall.

TUUB sobib suurepäraselt ka rasedatele. Tänu TUUBile ei ole vaja spetsiaalseid rasedariided, sest TUUB venib kenasti kaasa kõik üheksa kuud ja hoiab kõhukese turvaliselt soojas. Kombineerides TUUBiga oma olemasolevaid riideid, leiad mitmeid uusi võimalusi ning võid spetsiaalsete riiete arvelt kokku hoida.

TUUBid on saadaval kolmes suuruses.

Peale TUUBide on ülipopulaarseks kujunenud ka trendikad säärised ja uniseks torusall 100% meriino, mida valmistatakse TUUBi tootmisjääkidest!

Tutvu toodetega ja lase end inspireerida TUUBi kodulehel SIIN!