Michael Schumacher.
Auto-Moto uudised
25. september 2019, 22:10

Michael Schumacheri mänedžer selgitas, miks katab vormelilegendi tervist saladuseloor (8)

Tõsisest ajutraumast taastuva Michael Schumacheri mänedžer tunnistas, et fännidel võib olla raske mõista, miks seitsmekordse F1 maailmameistri seisundist saladuses hoitakse. Ta kinnitas, et selleks on kindel põhjus.

Vormeliajaloo edukaim piloot pole pärast 2013. aasta lõpus juhtunud õnnetust avalikkuse ette ilmunud. Samuti on tema vigastuse tõsidust kommenteerides jäädud napisõnaliseks. Nüüd aga andis Schumacheri pikaajaline mänedžer Sabine Kehn teada, et tegu on isikliku murega ning see polegi mõeldud teistele avaldamiseks.

“Michaeli tervis pole avalikkuse probleem, seega me seda ei kommenteeri, kuna peame kaitsma tema privaatsust,” lausus Kehm. 

Mänedžer saab siiski aru fännidest, kes endise vormeliässa pärast muret tunnevad. “Mõistame, et osadel on keeruline mõista, kuid peame tegutsema vastavalt Michaeli huvides,” vahendas Daily Express Kehmi sõnu.

Viimati laekus vihjeid seitsmekordse maailmameistri seisundist septembri keskel, kui Prantsusmaa ajaleht Le Parisien andis teada, et Schumacher viibis Pariisis ühes haiglas, kus siirati tema tüvirakke.