Martin Müürsepp oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Tiit Tamme
Korvpall
27. september 2019, 20:05

Rapla korvpallurid tagantjärele Müürsepale sünnipäevakingitust ei teinud

Reede õhtul anti avapauk Eesti-Läti ühisele korvpalliliigale, kui Rapla Avis Utilitas oli 84:76 üle mullusest Maarjamaa hõbedasatsist Tallinna Kalev/TLÜ-st. 

Kalevi spordihallis toimunud kohtumises olid tallinnlased need, kes kiiremini oma mängumasina tööle said. Parimal juhul 13ga ees olnud Kalev võitis avaveerandi 24:14. 

Seejärel võtsid jalad kõhu alt välja ka Rapla mehed, kes loopisid teisel veerandajal 31 sanga, ning läksid poolajapausile omakorda 45:40 eduseisus. 

Kolmandal veerandajal jätkus punkt-punkti heitlus ning viimasele vaatusele mindi vastu raplakate 69:65 juhtimisel.

Veel neli minutit enne kohtumise lõppu juhtis Rapla 13 punktiga (82:69), kuid päris seljavõitu külalised siiski ei saanud. Kalevlased tegid kärmelt 7:0 vahespurdi ning jõudsid kaks ja pool minutit enne lõpusireeni kuue punkti kaugusele. Paraku rohkemaks Martin Müürsepa, kes tähistas eile oma 45. sünnipäeva, hoolealustel jõudu ei jätkunud ning Rapla sai 84:76 võidu. 

Võitjate resultatiivseim oli nende kapten Indrek Kajupank, kes viskas üleplatsimehena 24 punkti. Montae Glenn toetas teda 20 ja Rait-Riivo Laane 13 silmaga. Kaotajate parimad olid Tanel Sokk (16) ja Michael Buchanan (13).

Standings provided by Sofascore LiveScore