Võiduvärava autor Georginio Wijnaldum.Foto: PA Images/Scanpix
Jalgpall
28. september 2019, 17:39

Liverpool sai napi võidu ning läheneb võimsa seeriaga rekordile

Täna peetud Premier League’i seitsmenda vooru kohtumises alistas Liverpool 1:0 neid võõrustanud Sheffield Unitedi. Mullune Meistrite Liiga võitja jätkab täiseduga ning suurendas vahet lähima jälitaja ees seitsmele punktile.

0:0 lõppenud poolaja järel suutis Liverpool vastaste väravaluku lahti muukida 70. minutil, kui Georginio Wijnaldumi lööki ei suutnud tõrjuda Dean Henderson, kes pudistas palli jalge vahelt üle joone. Mõned hetkel oli suurepärane võimalus eduseisu duubeldada Mohamed Salahil, kuid selles üks-ühele olukorras heastas oma varasema eksimuse vastaste väravavaht.

Liverpool pani kasutusele kõik võtted, et võidust kinni haarata: nende väravavaht sai lõpuminutitel aja venitamise eest kollase kaardi. 

Seitsme vooruga on Liverpool teeninud 21 punkti, mida on kaheksa võrra enam kui teisel kohal olev Manchester City’l, kel üks mäng vähem peetud. Sheffield hoiab pärast kaotust kümnendat positsiooni. 

Kui võtta arvesse ka eelmist hooaega, on Liverpool saanud Premier League’is tervelt 16 võitu järjest. Liiga rekord kuulub Manchester City’le, kes 2017. aastal 18 järjestikust kohtumist võita suutis.