Kas Cristiano Ronaldo, läbi aegade üks parim jalgpallur, saab ka edukaks ärimeheks?Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
1. oktoober 2019, 18:23

Cristiano Ronaldo vihjas karjääri lõpetamisele (1)

34-aastane Torino Juventuse ründaja Cristiano Ronaldo kuulub hoolimata vanusest endiselt maailma parimate jalgpallurite hulka, ent portugallane on järjest tugevamini hakanud mõtlema karjääri lõpetamisest.

Usutluses SPORTbible’ile tunnistas Ronaldo, et teda on hakanud köitma ärimaailm ning see võib seada piirangu jalgpallile. Viimati andis Ronaldo välja omanimelise parfüümi ning see on ainult üks vähestest

„Ma endiselt armastan jalgpalli. Mulle meeldib fännide meelt lahutada ja meeldib, et inimesed armastavad Cristianot. Vanus pole oluline, tähtis on vaimne pool. Viimasel viiel aastal aga olen hakanud nautima ka jalgpalliväliseid protsesse, seega järgmisel aastal-kahel võib kõike juhtuda,“ vihjas Ronaldo lõpetamisele.

Ronaldo ütles, et kuigi ta tunneb end jalgpallis mugavamalt kui äris, siis on tema selja taga tugev tiim, kelle abil tippu jõuda.

„Ennast peab usaldama. Jalgpallis on mul kontrolli rohkem, sest ma tean, milleks olen suuteline. Äris pean aga lootma teistele inimestele, aga mul on hea meeskond. See saab olema väljakutse,“ kommenteeri Ronaldo.