Karim Benzema sai kirja väravsöödu, ent Reali üldpilt on nutuneFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
1. oktoober 2019, 21:54

HÄDA JÄTKUB: Madridi Real ei saanud kodus Brüggest jagu (1)

Hispaania jalgpallihiid Madridi Real on endiselt täielikult liimist lahti ning on Meistrite liiga A-alagrupis kahe vooru järel kogunud vaid ühe punkti. Täna saadi läbi raskuste kätte 2:2 viik Belgia klubilt Brüggelt.

Real jäi kaotusseisu juba 9.minutil, kui Emmanuel Dennis viis külalismeeskonna Brügge 1:0 juhtima. Kusjuures värav oli parajalt kummaline, kuna Brügge ründaja ei tabanud korralikult palli, ent sellest hoolimata lendas nahkkera väravasse. 39.minutil viis sama mees aga Brügge juba 2:0 juhtima ning seis tundus belglate jaoks pea ideaalne.

Vaheajal tegi Reali juhendaja Zinedine Zidane koguni kaks vahetust. Kui Marcelo sissetoomine Nacho asemel tundus üsna loogiline, siis küllaltki üllatav oli, et treener otsustas välja võtta ka väravavahi Thibaut Courtois’, kelle ta Alphonse Areolaga sendas.

Reali mäng paraneski ning 56.minutil lõi hispaanlaste kapten Sergio Ramos ühe tagasi. Kusjuures algselt tundus, et Ramos oli selgelt suluseisus, kuid VARi kordus näitas, et mitte. Ilmselt räägitakse sellest väravast veel päevi.

84.minutil teenis oma teise kollase kaardi Brügge kapten Ruud Volmer ning Real sai viimased minutid mängida enamuses. Kaks minutit hiljem Casemiro viigistaski, ent enamaks Real võimeline polnud. A-alagrupis, kus õhtul mängivad Istanbulis kohalik Galatasaray ja PSG, on Real kahe vooruga saanud 1 punkti.

Tänase teises varem peetud kohtumises kaotas Atalanta kodus 1:2 Donetski Šahtarile.