Serge Gnabry show - Tottenhami vastu neli väravat!Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
1. oktoober 2019, 23:57

MEISTRITE LIIGA: Bayern alandas võõrsil mullust finalisti Tottenhami (1)

Jalgpalli Meistrite liiga teise vooru tänastes kohtumistes sai kodus ulmelise koslepi eelmise hooaja finalist Tottenham, kes jäi Müncheni Bayernile alla koguni 2:7.

Bayerni poolelt sai neli väravat kirja Serge Gnabry, kaks kanti Robert Lewandowski nimele. Teises sama alagrupi kohtumises alistas Belgradi Crvena Zvezda kodus 3:1 kreeklaste Olympiacose. Bayernil on B-grupis kahe vooruga koos kuus, Crvena Zvezdal kolm ning Olympiacosel ja Tottenhamil üks punkt.

A-alagrupis alistas PSG võõrsil keerulises kohtumises Istanbuli Galatasaray ning jätkab täiseduga. PSG võiduvärava lõi täna hooaja alguses klubiga liitunud skandaalne Mauro Icardi. Kuna Madridi Real viigistas belglaste Brüggega, on seis kahe vooru järel intrigeeriv: liider on PSG kuue punktiga, Brüggel on kaks ning Galatasarayl ja Realil üks punkt. Kehvem väravate vahe jätab Reali praeguse seisuga grupi punase laterna rolli.

Kuigi C-alagrupis võis eeldada, et Manchester City sõidab koduväljakul Zagrebi Dinamost teerulliga üle, tuli Inglismaa meistril tükk aega vaeva näha, et 2:0 võit kätte saada. Päästeingliks osutus vahetusest sekkunud Raheem Sterling, kes 66. minutil City juhtima viis ning mängu lõpus Phil Fodenile resultatiivse söödu andis. Kuna varem peetud kohtumises kaotas Atalanta kodus Donetski Šahtarile, näeb tabeliseis pärast kahte vooru välja selline: Cityl on koos kuus punkti, Šahtaril ja Dinamol kolm, Atalanta pole seni silma pähe saanud.

Kõige selgemad olid mängud D-grupis. Torino Juventus alistas Gonzalo Higuaini, Federico Bernadeschi ja Cristiano Ronaldo väravatest kodus 3:0 Bayeri Leverkuseni ning Madridi Atletico Joao Felixi ja Thomasi tabamustest 2:0 võõrsil Moskva Lokomotivi. Atleticol ja Juventusel on koos neli punkti, Lokomotivil kolm ja Leverkusenil null.