Sisuturundus
4. oktoober 2019, 14:39

10 vajalikku lahendust, mis aitavad sinu vannitoas korda luua

Ilmselt on meist igaüks puutunud kokku probleemiga, et vannitoas on asjad siin-seal laiali ning see jätab ebakorrektse mulje. Kodutarvete pood Apelsin tuleb siinkohal appi – nimelt on Apelsini saabunud nutikad lahendused USA firmalt InterDesign, Kanada firmalt Umbra ja Hollandi firmalt Brabantia.

Millised lahendused soetada koju, et asjad oleks kenasti kompaktselt organiseeritud?

Iminapaga korvikesed. See on suurepärane lahendus neile, kes ei taha riiuli jaoks seina auku puurida. Kardad, et iminapaga kukkub su korvike seinalt? Hea uudis on see, et reguleeritavad iminapad on märksa tugevamad kui klassikalised lahendused. Nüüd saab kõik šampoonid, dušigeelid ja seebid panna mugavalt ühte kohta. Vaata valikut SIIT

Vannitoariiul uksele. Kui pere on suur (ja asju palju) või vannituba on väike, tuleb säästa ruumi sealt, kus võimalik. Ideaalne lahendus on kinnitada uksele riiul, kuhu sättida vannitoas vajalikud esemed. Vaata valikut SIIT!

Erinevad korvikesed. See on kõige klassikalisem lahendus, kuidas kapisisu organiseerida. Kodutarvete poe Apelsini valikus on kümneid korvivariante erineva suuruse, värvuse ja kujuga. Korvid sobivad nii pesumasina peale kui ka sahtlisse ja kappi. Vaata valikut SIIT!

Tualettpaberihoidja. Tualettpaber ei pea kuskil põrandal vedelema, see pole esteetiliselt ilus. Igas tualetis peab olema hea välimusega WC-paberi hoidja! Apelsinil on ka põnev agregaat neile, kes armastavad WC-s istumise ajal ajakirja lugeda – tualettpaberihoidja koos ajakirjariiuliga! Vaata valikut SIIT!

Ehtehoidja. Et ehted püsiksid kaua ilusad, tuleks need enne pesema minekut ära võtta. Kuhu sa nad paned, pesumasina või kapi peale? Ole ettevaatlik, üliaktiivne laps või kass-koer võib hoogsalt sealt üle käia ning pärast on hinnalised ehted kadunud. Parem karta kui kahetseda. Hangi vannituppa kena ehetekarp. Vaata valikut SIIT

Seebialused ja- dosaatorid. Tea, et nüüdisajal on olemas üliilusa välimusega seebialuseid ja seebidosaatoreid. Vaata valikut SIIT

Hambaharjahoidja. Hambaharjad ei peaks vedelema lihtsalt kraanikausil, kapil või pesumasinal. Pealegi pole see hügieeniline. Säti kõik hambaharjad kompkatselt hambaharjahoidjasse. Vaata valikut SIIT

Pedaaliga prügikastid. On äärmiselt mugav, kui vannitoas on pisike prügikast salvrättide, vatitupsude ja muu sellise jaoks. Apelsin tutvustab vaikselt sulguva pedaaliga prügikaste laial värviskaalal. Vaata valikut SIIT!

Nagid. Varusta oma vannituba nagidega, et sinna riputada rätikuid ja rõivaid. Märjad rätikud ei pea kuhugi ääre peale vedelema jääma. Tea, et nagid võivad olla ka väga ägeda välimusega. Vaata valikut SIIN!

Seinakaunistused. Peale praktilisuse võiks vannituba ka kena olla. Vaata toredat seinakaunistuste valikut SIIN!

Uudista ka Apelsini e-poes www.kodusvajalik.ee või külasta poode Rocca al Mare ja Järve keskuses, kus veelgi laiem valik kui e-poes.