Lionel Messi ja Antoine Griezmann.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
5. oktoober 2019, 11:52

TOHOH! Barcelona kavatseb suvise megaostu Neymari vastu vahetada, kuna Messi ei saa temaga hästi läbi

FC Barcelona on hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude ning tulemused pole ootustele vastanud. Kuigi suvel investeeriti meeskonna tugevdamisse korralikult, pole värsked täiendused suutnud tagada meeskonda püsiva sisekliima. Teadete põhjal ei ole eriti vastuvõtlik nende suhtes olnud Lionel Messi ning nii haub Kataloonia klubi juba uut plaani.

Jutt käib eelkõige Antoine Griezmannist, kes juulis Atleticost 120 miljoni euroga osteti. Prantslane on küll vahelduva eduga uues tiimis säranud - üheksa mänguga kolm väravat -, kuid meeskonda sulandunud ta veel ei ole. Hiljuti tunnistas ründaja, et Barcelona kapteni Lionel Messiga on tal suhted keerulised. Õigemini, meestel polegi mingit läbisaamist: kumbki mängija pole lihtsalt kuigi suur jutumees.

Lisaks sellele on argentiinlasest pallivõlur olnud hädas vigastustega. Sel hooajal on tal kirjas kõigest neli mängu, millest pooltes tegi ta kaasa vaid väikese osa matšist. 

Siiski paistab, et nii Barcelonal kui ka Messil ei ole õnnestunud eriti kannatust varuda ning pilgud on suunatud üleminekuturule. Ja endiselt samade kavatsustega, mis möödunud ja ülemöödunud suvel: Daily Maili teatel soovitakse tagasi tuua Neymar. Viiekordne maailma parim jalgpallur, kel väga hea läbisaamine ka praeguse ründepartneri Luis Suarezega, tahab moodustada trio, mis mitu aastat tagasi neile edu tõi. 

Üheks võimaluseks tehing, mis suvel mitu korda katki jäi, lõpuks teoks teha on pakkuda Pariisi Saint-Germainile just Griezmann. Kas midagi klubide vahel reaalselt toimuma hakkab, pole veel kindel, kuid usutavasti ei ole Neymari üleminekusaagal lõppu nii pea.