Sisuturundus
7. oktoober 2019, 11:02

NÜÜD VÕI MITTE KUNAGI: arst jutustab, kuidas vabaneda 17 üleliigsest kilost

Noor arst Jekaterina on täitnud oma unistuse ja vabanenud lühikese ajaga 17 üleliigsest kilost! Loe intervjuud ja saa teada, kuidas ka sina võid saada oma ideaalse keha.

Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Proovisin mõne aja eest Dukani dieediga saleneda, kuid see tundus ebatervislik ning mingeid tulemusi ei õnnestunud saavutada. Veelgi hullem – kõik lõppes sellega, et minu naha tervis läks väga käest ära ja peagi võtsin kaalus juurde. 

Kuidas sa otsustasid saleneda Stockholmi toitumiskavaga?

Mulle ei meeldinud üldse see, mida ma peeglis ja fotodel nägin. Ma ei tundnud end iseendana, sest ei olnud enam see energiline naine, kellena end varem mäletasin ja tundsin. Otsustasin leida sellise meetodi, mis annab kiiresti tulemuse, sest muidu oleksin unistusele salenemisest käega löönud.

Kuidas sa said teada Stockholmi dieedist?

Märkasin internetis inspireerivaid lugusid ja head tagasisidet. Samuti sain teada, et minu vanemad on hakanud selle dieediga salenema... Siiski olin väga skeptiline, sest ma ei usu midagi, mida ei ole ise proovinud. Seetõttu tellisin endale Stockholmi dieedi toitumiskava.

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Kuidas õnnestus dieedi järgimine?

Järgisin algusest peale korralikult kõike, mis oli minu toitumiskavas ette nähtud. Mulle meeldis väga dieedikavas pakutud tootevalik ja võimalus spetsialistidega tasuta suhelda, kui tekkis soov mõni toit välja vahetada või oli muid küsimusi. Varem proovitud salenemismeetoditega võrreldes oli Stockholmi dieeti kerge jälgida.

Esimesi tulemusi tundsin ja nägin juba nädalaga, kui olin vabanenud neljast üleliigsest kilost. Kartsin, et salenemine peatub, kuid seda ei juhtunud – kaal langes ühtlaselt ka edaspidi ja kokku olen nüüd vabanenud 17 üleliigsest kilost.

Minu söömisharjumused on nüüd täiesti teistsugused – mul on kodus alati tervislikku toitu ja ma kasutan dieedi retsepte endiselt iga päev. Mul on alati hea tuju ja mulle meeldib väga see, kuidas nüüd välja näen!

Kas sa soovitaksid ka teistel proovida Stockholmi dieeti?

Kui on ülekaal ja unistus kaunist kehast, siis proovi kindlasti Stockholmi dieeti! Innustagu ka sind see, kuidas mina ülekaalust vabanesin! See on tõesti lihtsam, kui sa oskad praegu ette kujutada. Alusta nüüd!

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!

Tähelepanu! Kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui ise soovid, sest salenemiskava on sinu Stockholmi dieedi profiili all alati kättesaadav!