Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw.Foto: PA Images / Scanpix
Jalgpall
8. oktoober 2019, 17:45

DIE LAATSARET! Tervisehädad jätavad Saksamaa jalgpallikoondise mänguks Eestiga võib-olla ilma kuni 14 mehest (10)

Saksamaa jalgpallikoondise peatreeneri Joachim Löwi olukord enne maavõistlust Argentina ja EM-valikmängu Eestiga on kehv, sest tervislikel põhjustel jääb matšidest eemale trobikond mehi.

Saksa ajalehe Bild teatel ei tulnud üldse Dortmundi, kus meeskond eile kogunes, Leroy Sane (23), Antonio Rüdiger (26), Julian Draxler (26), Thilo Kehrer (23), Leon Goretzka (24), Nico Schulz (26), Matthias Ginter (25), Jonas Hector (29), Kevin Trapp (29) ja Toni Kroos (29).

Homsest kohtumisest Argentinaga jäävad kindlasti eemale ründaja Timo Werner (23), keskkaitsja Jonathan Tah (23) ja lihaseprobleemiga maadlev poolkaitsja Ilkay Gündogan (28). Werner ja Tah on hädas külmetusega. Samuti on kahtluse all Marco Reusi (30) kaasalöömine. Dortmundi Borussia staari segab põlvetrauma. Eesti vastu võivad Werner, Tah ja Gündogan aga platsile joosta.

"Mõistagi teeb see haiget," vahendab Bild vigastusekuradiga võitleva Löwi sõnu. "Olukord pole hea, kuid peame võtma sellest parima. Ma ei taha kurta. Seda võib võtta ka kui võimalust noortele. Aga olukord on tõesti harjumuspäratult halb."

Saksamaa kohtub kolmapäeva õhtul Dortmundis Argentinaga ning pühapäeval Tallinnas Eestiga. Löw ütles, et argentiinlase vastu on tulemus teisejärguline, kuid Eesti vastu rahuldab meeskonda loomulikult ainult võit.

Alljärgneva koosseisu hõikas Saksamaa jalgpalliliit välja kolm päeva tagasi. Nagu näha, on mitmed mehed nüüdseks hoopis laatsareti nimekirjas.