Jari-Matti Latvala koos kihlatu Maisa TorppagaFoto: Instagram @maisatorppa
WRC
8. oktoober 2019, 09:20

Tommi Mäkinen kardab, et sahkerdav kihlatu mõjutab Latvala sõitmist: mina ei suudaks sellises olukorras üldse keskenduda (17)

Eelmise nädala lõpus kirjutas Soome kõmuväljaanne Seiska, et Jari-Matti Latvala kihlatu Maisa Torppa (28) on kevadest saati rallimest teise mehega petnud. Toyota tiimipealiku Tommi Mäkineni arvetes on see mõjutanud ka soomlase sõitmist. 

Nimelt on karjääri jooksul 18 MM-etappi võitnud Latvala tänavu tõusnud poodiumile vaid kahel puhul, Soomes ja Saksamaal, ning MM-sarja kokkuvõttes leiab 34 pedaalitallaja alles seitsmendalt kohalt. 

"Kui mina oleksin Jari-Matti asemel, ja  arvestades kõike seda, mis mu ümber toimuks, ei suudaks ma üldse sõitmisele keskenduda. Mina oleksin sellises olukorras väga löödud," vahendab Ilta-Sanomat tiimibossi sõnu. Latvala ei soovinud Mäkineni lauset kommenteerida. 

Tommi Mäkinen rääkimas Jari-Matti Latvalaga. Foto: AFP/Scanpix

Seiska teatel on Torppa armuke ühe Soome IT-firma juht, kes tutvus naisega esimest korda kevadel Lapimaal. Hiljem on paar veetnud koos aega Helsingis. Torppa olla korduvalt ka mehe juures ööbinud. Tegu pole pelgalt kuulujutuga, vaid Seiska avaldas ka fotod, kuidas Torppa firmajuhi BMW-sse istub. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on